Funderar..

Om jag gillar den här eller inte.. Får lyssna några vändor till tror jag.



Mår mycket bättre nu efter massa sömn! Det var nog en reaktion på citodon tabletterna, så nu håller jag mig till ipren. Dags att rulla iväg på mötet.

Sänkt.

Upp som en sol och ner som en pannkaka! Åkte till jobbet och kände mig hur pigg som helst, hade ont och var svullen (vilket jag fortfarande har/är) tog en citodon, då det hjälpte bra igår, hade jinte heller kännt mig illamående eller ngt av dem. Men väl på jobbet så slog det till! Jag blev kallsvettig, svag, yrslig sedan höll det på att svartnade till och jag mådde inte alls som en prinsessa. Ringde in Ellen så hon kom en timma tidigare, tur att jag inte skulle stå i repan hela dagen. Nu har jag sovit i några timmar, känner mig mycket bättre. Magen kurrar och jag ska försöka mig på plättar då det är lättuggat. Inte så proteinrikt, så det blir såklart en shake till det. :)

I morrn måste jag vara pigg och kry, jobbet kallar! Eller redan till ikväll, då det är möte med schemaplanering på agendan.

Guten Morgen!

Inga sovproblem här inte, underbart! Men jag har ont idag, dock inte värre än gårdagen, vilket är skönt. Hungrig som en varg så smuttar ja på min smoothie, samma som gårdagen med med lite havregryn i idag. Lunchen är tyvärr ett problem, vad skjutton ska jag äta då? mellanmål blir proteindrinkar, men sedan har vi middan också. Det här är det jobbigaste! Kanske går det att äta ngt lättuggat, men vad? Har ni något tips?


Rygg

Oj, jag glömde nästan bort att skriva ner dagens träning!

5set sittande Rodd - superset - högrodd i cable

3set latsdrag bakom nacken

3set marklyft

3set liggande hantelrodd på bänk

3set negativa chins


Det var allt! Nu är det dags att krama kudden, men först en eller två citodon så jag kan sova hela natten. Kan det inte bara sluta blöda snart, smakar inte ett dugg gott! (onödig info -Ja, men det är inte smaskigt alltså) haha!

Sov gott!

Cheers and OnePiece!

Min middag/mellanmål.. En smoothie! Nog är det gott alltid, men jag vill ha kött. :)

Hallon/blåbär smoothie

2 äggvitor
1 liten banan
200gr kesella
½dl bär
1 "skvätt" funlight wild berries
Lite mjölk så den inte blir så tjock och svårdrucken

Mixa och njut, skål!



Idag kom leveransen på min efterlängtade OnePiece, endast en månads lååång väntan ;)
Sedan har jag även hämtat ut mina brillor som fått sig en antireflex behandling. Lycka!



Nu ska jag fortsätta dricka min smoothie och gosa ner mig i soffan..

Hungrig!

Här sitter jag och har inte ätit sedan 11.30, men jag får inte heller äta ngt förrän om minst en timme. Det värsta är ändå att det måste vara ngt kallt och flytande. Lär dricka en del proteindrinkar ikväll! haha! Sköterskan nände även glass, undra om jag kanske ska unna mig det ikväll. Har en halv Ben&Jerry som ligger i frysen. :)
Huuungrig som bara den nu, gillar det inte!


Morning!

Då var det onsdag, vilket innebär att jag har lite å göra. Nu först är det träning, sedan jobb ett par timmar innan jag ska iväg till käkkirurgen och operera bort en visdomstand! :O Känns inte ett dugg upplyftande!
Dyrt, ont och obehagligt. Men det är ett nörvändigt ont, då det är bättre att ta den nu innan det blir problem med den. Varför jag måste på OP beror på en nerv som ligger så dumt till, att tanden inte går att dra. Har tagit ledig resten av dagen, då jag tror att jag kommer ha lite eller rätt så mkt ont efteråt.

Solen skiner idag, and i love it!! :D

Hörs senare..

Dagens

Tisdag = Spinning
Pulsklockan var inte med mig idag utan den levde sitt eget liv, jag fick kämpa arslet av mig samtidigt som pulsen pendlade upp och ner okontrollerat. Dags att byta batteri i rackaren. Annars var det ett bra pass! :)



Mivitotal
är riktigt gott faktiskt, har ni inte provat så do it! Ett BRA tillskott som slinker ner med ett mums efteråt. Finns att beställa här Svensktkosttillskott.se


Nytt!



Den här gillar jag.. :)

ZzzZzZzzzZZzz

Trött, tröttare, tröttast! Vädret gör mig utan tvekan mycket tröttare än normalt. Solen är det bästa botemedlet mot trötthet, ge mig sol idag! Det känns dock ganska kört, då himlen är igenmosad av gråa moln.
Sippar på kaffe och hoppas att koffeinet ska hjälpa mig att piggna till något, snart dags för ännu en jobbdag.



Effektivt pass

Det blev som planerat, jag körde bröst och mage idag. Rev av passet på 45min, vilket var bra för att vara en måndag! :)

5set bänkpress i smith

3set hantelpress på lutande bänk

3set hantelflyes på lut. bänk

3set press i cable

3set flyes underifrån i cable - superset - hängande benlyft


4set crunches i cable

Das war alles!

Ingen cardio, då det var viktigare att skynda hem till matlagningen. Så nu sitter jag här med maten i magen, kycklingen gottar sig ugnen så morgondagens matlådor kan packas.

Känner mig galet stel i nacken idag, ännu värre än gårdagen, headbanging sätter sina spår! ;) Men det var grymt kul i lördags i alla fall haha

Jag som DJ i helgen.. ;)




Måndag morgon

God morgon! Blev så sent igår därför blev det ingen längre uppdatering. :) Frukosten ligger i magen, sedan är det dags för jobb 10-19, därefter träning. Kände att en sovmorgon var på sin plats idag, därav kvällsträning. Tror att det blir bröst och mage idag, om jag inte känner för ngt annan när jag väl ska till och börja. Spikade dagar är rygg på onsdag och ben på torsdag.

Lördagen spenderades i Sthlm tillsammans med Moa, en gammal kollega från SWE tiden. Vi käkade lunch, gick runt för att shoppa, men ingen av oss hittade ngt intressant. Jag köpte ett par leggins, no more. Men det var jätte trevligt att få umgås, då det var ett år sedan vi sågs sist. Kvällen spenderade jag tillsammans med nästan halva styrkan av spinningledare ute i Irsta hos Johan. God mat, lite vin, massa musik och snack. Jag fastnade i "DJ-båset" det var GRYMT kul!! :D

Igår träffade jag Vicky för söndagsmys på stan. Fika, lite kik i affärer men jag hittade inget här heller. Kvällen avslutades på Bio, grymt bra film! I am Number Four kan jag starkt rekommendera! En film i min smak :)

Sista rycket innan jobbet, hoppas ni får en bra dag!


Sorry för dålig uppdatering!

Har inte blivit många rader skrivna i helgen, men jag har helt enkelt haft fullt upp. :)

Nu ska jag städa, laga mat och sedan ner på stan till Kicki och Vicky för lite middag. Vi rundar av kvällen med en bio, I am number four.

Uppdaterar er om resten av helgen senare :)

Puss


Vinyl is the shit!

20110326745 (MMS)

Vinyl is the shit!


Äter lunch i sthlm med Moa, sedan blir det...

20110326738 (MMS)

Äter lunch i sthlm med Moa, sedan blir det shopping. :)


Godis är gott ;)

20110325733 (MMS)

Godis är gott ;)


Axlar

Idag blidde det ett effektivt axelpass, så inte bröst som planerat. Jag fick redig bra kontakt idag! Gjorde sådär "ontskönt" så det var jobbigt att hålla upp vattenflaskan när jag var klar, eller det gick rättare sagt inte.

5set lyft åt sidan i cable

3set baksida axlar i maskin

3set axelpress bakom nacken i smith

3set hantellyft åt sidan med dropset till failure


Träningsvärken från gårdagens pass kommer krypandes, samtidigt som benen och rumpan börjar återgå till det normala. Jag gillar att träningsvärken kommer och går i hela kroppen, lovely feeling!

Har ätit en halv pizza, sitter och kollar tv medans tvätten snurrar i maskinen 10 våningar under mig. Kommer hänga här resten av kvällen. Men för att mäkte med en fredagkväll by myself, så ska jag åka och köpa ngt gott att smaska på. Har inte bestämt om det blir glass eller godis. :)

Hoppas ni får en mysig fredagkväll!


Uppe med tuppen!

Klockan står nu på 06.17, jag har vart vaken i 30min, ska nu ta och rör mig mot jobbet. Solen är på väg upp, jag blir så mycket piggare av att vakna till den. Hoppas ni får en underbar fredag! Själv slutar jag 13.15, jag älskar mina korta fredagar eftersom helgen blir lite längre :)



Hoppas att molnen i horizonten håller sig undan.

Armar och mage

Det blev ett bra pass med Sebbe, men vi kanske inte var så flitiga, lite för mkt skitsnack mellan varje set. Hade riktigt svårt att få kontakt med vänster biceps idag. Fattar inte varför det ska vara så svårt ibland!

Armar

Bicepscurl och tricepspress i cable som uppvärmning

3set stående bicepscurl m. z-stång

3set scottcurl

3set liggande tricepspress m. hantlar

3set bicepscurl


3set tricepspress m. rep ovanför huvudet "superman"

3set enarms tricepspress i cable

3set bamsen

Blev många övningar, men ville piska ur armarna ordentligt!

Mage

3set hängande benlyft

2set crunches i cable


Sebbe har mycket bättre tryck än mig, själv blev jag mest irriterad över att jag inte fick till det idag. Men alla dagar kan ju inte vara på topp ;)

Kvällens middag, lika spännande som gårdagens och dagen före det. Längtar till morgondagens middag, undra vad jag ska hitta på för smarrigt då. Någon som har något tips?? Lättlagat och smarrigt önskas :)



Det blev inge DU eller burpees, tiden räckte inte riktigt till. Men vi tar det nästa gång!

I morrn är det bröst på schemat, det ser jag fram emot. :)

I have a dream!

Jag drömmer om ett hus på landet, när jag blir "stor" så blir den drömmen verklig!



Bild från: vallsjohus.se

Lycka!

Grymt härligt pass med bra kontakt i varje övning, har jag inte träningsvärk kommande dagar så är det riktigt illa! Det betyder ju att jag måste köra ännu hårdare nästa vecka, men helt ärligt så vet jag inte hur jag ska orka det. :P Vi hade riktigt bra flyt idag och slapp vänta inför varje övning, vilket gör ju att det är lättare att hålla pulsen uppe och riva av ett effektivt pass. :)

5set benspark, 2set uppv.

3set knäböj i smith

3set benpress i V-squat

3set "finnen"

3set utfallsgång m. hantlar

2set benspark till failure

2set sittande vadpress


Det är verkligen underbart att gå därifrån, med en känsla av att benen växt sig till det dubbla!! :D


Körde raka vägen till björnövägen för att får mig en behandling för nacken, det var skönt men gjorde j-ligt ont! Tänker somna på spikmattan i kväll insmord i liniment, snart är jag som en ny männsika.

I morrn får jag ännu en träningskompis, ingen mindre är Sebbe. Vi kommer köra armar och mage, men jag ska nog plåga honom med lite DU och Burpees som härligt avslut. Hahaha!!

Dags att fixa ihop morgondagens matlådor, äta kvällsmellis och sedan chilla framför tv innan sängen.

Dags att piska benen! :)

20110323727 (MMS)

Dags att piska benen! :)


Underbara morgon!

God morgon på er!!

Det finns inget bättre än att slå upp dom gröna och mötas av en strålande sol, sedan ligga kvar i sängen några minuter och bara vara. Älskar detta väder, det får mig så mycket piggare!

Hoppas ni får en underbar dag. :) Ni som kan, passa på att njuta av solen utohmhus, ta en lånpromenad eller ngt annat. Själv så ska jag göra mig redo för en jobbdag, sedan träning.



Underbara plusgrader, detta är på solsidan..

Today

Träningen var som alltid Spinning. :) Då jag äntligen vaknade upp utvilad i morse, så kände jag mig verkligen i fas under hela passet. Kunde hålla pulsen utan att behöva kriga ihjäl mig!

Har fått kämpa mot sötsuget idag, ville ha ngt gott efter lunch, efter mellanmålet och nu även efter middan. Hungern har även varit som en iller på mig, en timme efter jag ätit så har magen skrikit efter mat. Så nu sitter jag här hungrig, igen.

Samtidigt som jag surfar runt här, sneglar jag på kvällens avsnitt av DH.

I morgon kväll blir det ben med Henny, sedan ska jag på en efterlängtad behandling för min rygg/nacke. Känns mkt bättre men jag har inte full rörlighet, så lite massage och stretch är behövligt.



Bild: google.se


Har ni haft en bra träningsdag??


Trött tjej

Idag har det varit en lång och seg dag, känner mig så trött att jag övervägde att inte skriva ngt inlägg. Men kunde ändå inte låta bli. :) Hannah var förbi på jobbet idag och visade upp lille Vidar, vilken liten goding! Det var länge sedan jag såg en sån färsking.. ska förhoppningsvis hälsa på dem senare i veckan, beroende på hur tiden räcker till för oss båda. :)
Tränade innan jobbet tillsammans med Henny, vi körde rygg även den här gången.

5set Chins, 2 m. vikthjälp, 3 negativa

3set sittande rodd

3set latsdrag bakom nacken

3set högrodd

3set lat. pullover

3set ryggresningar m. viktskiva

15min på crosstrainer och hoppade sedan hopprep i drygt 10min.

Bra pass, men inga chins på egen hand...än

Matlådorna är fixade, sitter bänkad framför tvn och kommer sitta här resten av kvällen. Men det blir en tidig sådan, då jag känner tröttheten dra i ögonlocken.

För övrigt kommer den här våren bli grym, eller det här året.. Det känner jag på mig!

Söndagsmys

SItter med en kopp kaffe och myser i soffan. Har lyckats göra nästan allt som jag planerat idag, blev bara halva städningen gjort men det är alltid ngt. :) Maten lagar sig själv i ugnen, så nu ska jag dra igång en film. När jag var på Coop kikade jag igenom 99:- stället på dvd-filmer och hittade Dear John med Channing Tatum. Har inte sett den, så jag var bara tvungen att köpa den för att få njuta av lite ögongodis. ;)





Isn't he a sight for sore eyes??

Mivitotal Plus

Då har jag fått min beställning från SvenskstKosttillskott.se

Som jag skrev i tidigare inlägg är det en mycket bra extra vitaminkick. Mivitotal innehåller exempelvis B-vitamin, C-vitamin, kalcium, kalium, krom, selen, zink, biotin, E-vitamin, betakaroten m.m.
Nu ska kroppen få sig en vitaminboost! :D



Jag gillar smaken, då den påminner lite om Sana-Sol som jag fick som liten. :)

Walk, walk, walk..

20110320725 (MMS)

Walk, walk, walk..


God morgon!

Underbara söndag med sol ute! :D
Nu blir det en stillsam frukost innan dagen drar igång. Nacken är inte riktigt i fas, så jag får se hur det blir med träning idag, jag som är sååå sugen! Planen är att köra axlar, vilket det måste ligga mer prio på från och med nu. En promenad blir det helt klart, då det är så vackert väder kan jag ju inte sitta inne hela dagen. Ska även städa lite här hemma, laga matlådor inför veckan och handla lite mat.

Nej, dags att göra ett ryck.


Vilodag

Min nacke är inte riktigt enig med resten av kroppen, så det blir vila idag. Att luta huvudet åt höger går finemang, men vänster inte fullt lika bra. Har för övrigt haft en underbar dag med bästa Josse! Livet känns på topp, solen skiner och jag mår bara sådär galet bra.
Vi har fikat på stan, vart på Erikslund och Hälla, men inte spenderat en krona annat än på fikat. Såhär dags på månaden finns det inte mkt kvar till diverse impulsköp. Elisabeth har lånat min bild under dagen för att dra hästtrailer, istället fick jag brumma runt i en King Cab 4WD, jädrar vilken skillnad. Stor som ett hus, men det var riktigt kul! :)
Nu ska jag göra ett litet städryck, sedan blir det sushi och film med Lindha.



Ha en skön lördag raringar!

Fikar med Josse på stan, underbara lördag. :)

20110319721 (MMS)

Fikar med Josse på stan, underbara lördag. :)


Några bilder

Hade tänkt filma mitt crossfit attempt, men batteriet räckte inte till så det blev för kort för att vara en film. Tog några bilder från klippet istället.

Baksida lår och vader

4set Knästående lårcurl

1set Sittande vadpress

4set Stående vadpress

4set Finnen

Doubleunders och Burpees ca 20min






En burpee..



Doubleunder..


Gryniga bilder, men det är alltid ngt att bjussa på! :)

Har avslutat kvällen med en glasögonjakt.
Insåg hemma i soffan att jag saknade mina brillor, men kunde inte hitta dem någonstans. Det gick sedan upp ett liljeholmens, sist jag minns att jag hade dem var inne på handikapptoan på jobbet. Nu gjorde jag alltså en Fancy no.2, (om ni minns min börs som blev kvarglömd i trapphuset? det var min no.1.) Disträ?? kan man räkna det som ett handikapp? :P Var  iaf tvungen att åka till jobbet för att kolla om dom låg kvar, eller om någon tagit dem till sin egendom. Fick med mig bästa Karin som sällskap och vad ligger kvar precis där jag lämnat dem, jo mina brillor! :D Vilken j-la tur! Tackar gud för att den toaletten sällan används och kan nu sova gott.

Ja, ni ska jag faktiskt knoppa, finns inget vettigt på tv och jag är rätt så trött. Såg en hel hop med folk påväg ut när jag lämnade Karin, men känner mig inte ett dugg sugen på ngt sånt.
Gammal och tråkig? nejdå, likt ett årgångsvin så blir jag bara bättre och bättre med åren, eller hur är det nu? ;)

Godnatt!

HOOAH!

Nu är det äntligen dags!! Baksida lår, vader och crossfit baby! :D



Har ni vilat idag, eller kör ni på?

Bakslag!

Det är inte sant!! Gårdagens vårkänslor är bortsnöade, nu vill jag bara gömma mig under täcket och sova bort dagen. CRAP! :( Det enda positiva i eländet är att det är fredag idag. :)

Sliten

Kände mig lite sliten under kvällens spinningpass, benen värkte, det var tungt att fokusera. Men jag bet ihop och till slut så kom jag in i andra andningen, härliga "Steady State"! Fortfarande på tunga ben, värken från gårdagens pass var väldigt påtaglig. Jag tackar Matts för ett grymt härligt pass :D

Så till bröstpasset, kort men ändå väl genomfört.

5set Bänkpress

5set Hantelflyes

3set Flyes i cable


Sedan var min friskvårdstimme slut, så jag han inte köra mer än så.

Orkade inte pallra mig iväg till affären efter dusch och middag, så det blir en kaffe på donken hos Lindha i morgon bitti. Har även två roliga paket att hämta ut på ICA, så det tar jag efter jobbet i samband med kaffeköpet.

Det känns riktigt härligt att ha kört igenom nästan hela kroppen och ha 3 dagar kvar på veckan! I morgon blir det baksida lår och vader, helgens träning är bara bonus. :) Sedan blir det lite doubleunders och sånt mysigt.

Hoppas ni haft en härlig torsdag med grym träning!



Bild från Moulin Rouge festen


Glömde

Inser ju nu när jag läser gårdagens inlägg, att jag inte skrev ngt om mitt benpass! Oh well, here it comes.

Ben fokus framsida och rompa


4set Benspark

3set Benpress i maskin

3set Benpress i Hacklift

3set Benspark till failure

Idag har jag ont i framsida lår och rumpestumpen!
Kände mig stark och hade riktigt bra tryck genom hela passet, som avverkades på 30min. Det är bra att vara effektiv ibland ;) Fick höra att jag var stark i bensparken, that's good! :D

För övrigt så känner jag av vingarna idag, så i morgon lär det väl kännas ännu mer. LOVE IT!!


Sitter och laddar upp för ett bröstpass me...

20110317720 (MMS)

Sitter och laddar upp för ett bröstpass med Satu. Ikväll blir det spinning, dubbla pass igen. Det går bra nu ;)


Vad är en bra start på morgonen?

För mig är det en stadig frukost med en stor kopp kaffe.
Men precis just idag så ekar kaffeburken tom!! Jag glömde köpa kaffe igår, vilket INTE gillas.

I need my coffee!
Jag får dricka en celsius istället, då stillas i alla fall mitt behov av koffein.



Räcker inte ens till en kopp...

Veckans njutning

1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto

18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..

Ojojoj, här kommer vi till min favorit! Jag unnar mig god mat, godis eller glass, ibland ett glas vin, kan även hända att det slinker ner chips eller ostkrokar. I matväg blir det oftast SpicyHot, då får jag en lunchlåda till dagen efter, eftersom det blir så himla mkt käk över. :)
Nu är det ju faktiskt inte långt kvar till fredag, så jag längtar redan efter min fredagsmys i soffan med massa gotta! OBS!! Jag äter inte allt detta, men det blir alltid ngt i snaskväg efter middagen. ;)

På fredag ska jag nog baka mig en kladdkaka, sjukt länge sedan! Någon som vill äta den med mig?



Bild: google.se

Välkommen underbara träningsvärk!

Jag har ont lite överallt i kroppen idag, i morgon kommer jag har ont på ännu fler ställen, men jag fullkomligt älskar det! Axlarna och magen värker som tusan från gårdagen, känner även av armarna lite från i måndags.

Idag har lyckats köra två styrkepass, vilket inte hör till vanligheten. Ben i morse och rygg ikväll, på sista passet hade jag sällskap av Henny. Jag tycker att vi fick till ett riktigt bra pass! :) Jag är såååå retligt nära att fixa chins på egen hand, börjar bli dags för det då jag vart nära riktigt länge nu! Vila från chins i 3 dagar, på lördag är jag på dom igen. Mitt mål är att fixa det i maj, så jag har 1½ månad på mig.

Rygg

5set Chins
( 2 uppvärmning med hjälp, 3 varav jag var nära att klara en på alla, men fick köra på negativa)

4set Sittande rodd i cable

4set Latsdrag bakom nacken

3set Hantelrodd

3set Marklyft

3set Lat. Pullover


Var sugen på att köra crossfit cardion, men magen skrek av hunger så jag fick pallra mig hem istället.
Sparar det till morgondagen om jag hinner på min friskvårdstimme. :)


Dags för mellanmål, precis samma som lunch...

20110316718 (MMS)

Dags för mellanmål, precis samma som lunchen :) hoppas ni har en bra dag! Jag blir så himla glad när solen tittar fram, våren är verkligen på väg. :) Som jag längtat!!


Bedtime!

I morrn blir det ett benpass på morgonen, så det innebär att det är dags för mig att sova nu.
Wish me luck!! Jag tror jag kommer vara med om en nära döden upplevelse, haha!



God natt raringar...

Axlar med Satu

Ja, nog drog jag några PB:n, även om min skalle inte riktigt var med mig. Nog om det negativa och till det positiva! :) Blev ett bra pass med nya övningar för mig, hoppas på lite träningsvärk i morrn! Räknar bara PB på de övningar som jag förut kört, då resten var nya övningar för mig. :)

Axlar

4set Hantelpress (PB)

3set 1 arms hantellyft åt sidan

3set Liggande hantellyft/rodd

3set Militärpress i smith (PB)

3set 1 arms framåtlutad kabellyft

Mage

3set hängande benlyft (lite rakare ben än vad jag körde med sist, för typ 4 månader sedan)


Lite bilder från passet som jag knyckt från Satu, ni kan läsa om henne här.



Hantelpress, under mitt PB set



Liggande hantellyft/rodd



Starka vackra kvinna!

Tack för ett bra pass, då kör vi axlar igen nästa vecka. :)

Nu ska jag chilla till säsongsstarten av DH.

Skärpa till sig kanske??!!

Nej, nu får jag fa ta å shapa upp mig! Sjukt slö träningskompis, hur kul är det??!! Sorry Satu min vän, nästa gång får du ryta till åt mig ;)



Ibland (alltför ofta nuförtiden) lever jag inte upp till mitt motto, det håller faktiskt inte!

Aldrig ge upp!!

1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel

17. Mitt måtto

För tillfället är mitt måtto Aldrig ge upp! När det är tungt, när det tar emot, när du är på väg att ge upp, gör inte det! Ge aldrig upp, låt aldrig skallen svika dig och få dig att ge upp. Kriga vidare!


Bra träningsdag!

Sitter och mår som en gudinna efter den här dagens träning, det beror på att jag hunnit köra både styrka och kondition. Armar & mage i morse, spinning puls/distans ikväll, det sistnämnda var sjukt härligt! Det är verkligen underbart att få trampa till skön musik, ta ut sig till max och svettas! :D Extra kul var det då det för omväxlings skull inte var mitt eget pass. Då kan jag ta ut mig lite extra, bara få fokusera på mig själv och min träning.
Nu ligger maten och vilar i magen, samtidigt småkikar jag på tv, surfar runt på facebook, uppdaterar här, passar maten i ugnen och lyssnar på musik. Multitasking kallas det väl? ;)

Armar

3set Dips

3set Tricepspress m. rep i cable - superset - Bicepscurl i cable 
Två varv/set

3set Stående Bicepscurl m. hantlar

3set Tricepspress på bänk m. hantlar

3set Bicepscurl m. z-stång

3set Tricepspress med rep ovanför huvudet - superset - enarms tricepssträck i cable


Mage

3set bålrotation ala Mallan och Fancy


Kondition

Spinning Puls/distans 45min

Dags att skruva upp volymen och njuta av denna goding!!



God morgon!

Jag har lovat att möta upp Malin på gymmet kl 8 idag, kan understyka att jag INTE är ett dugg pepp och pigg på det. Sängen känns galet mkt mer lockande denna morgon. Men det är bara att ta tjuren vid hornen och tagga till. Nu är det dags för frukost, sedan när jag väl är på plats kommer allt kännas mycket lättare. :)


Inte glömt bort

1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst

16. Favoritlivsmedel

Jag har bara nästan glömt bort att uppdatera mig. Endel gjorde det på 30 dagar, men jag drar ut på det lite mer.
Favoritlivsmedel är nog ägg och kesella, går att att använda till mkt och är en bra proteinkälla. :)
Håller det enkelt och kort, så det var allt!

Goood natt!




Me, myself and I

Jaha.. helt plötsligt var jag själv. Från en helg full med underbara människor runt omkring mig så sitter jag nu i min soffa helt alena. Solsidan är på ingång, samtidigt som jag har mat i ugnen. Sedare ikväll blir det en till film, men inte en snyftrulle till utan lite mer action, nämligen The Town.



Vore gott med en kladdkaka eller ngt, men håller mig till kesella med bär. :)

Lite fler bilder

Har spenderat förmiddagen hemma hos Kicki, vi har haft vår söndagsmys frukost/brunch som vi har en gång i månaden. Nästa blir hos Vicky på Kristinagatan. :) Det var ruskigt gott! Vi käkade american pankaces med bär och sirap, MUUUUMS! sedan blev det såklart skitsnack, gamla minnen, snack om framtiden m.m. Underbara vänner! ♥

Nu sitter jag och Lina i varsin soffa, kikar på tv och ska snart se filmen Hachiko. Har haft en underbar helg, utvilad och redo för en ny vecka. Tack alla inblandade! :)










Finns en massa fler bilder på facebook, ska bara knycka dom från Karin, sedan bjussar jag på ngr till. :)

Jag håller på Danny ikväll!


Tack!

Jag vill bara tacka Kicki och Karin för gårdagens fest! Underbart tema, god mat och grymt härlig stämning. Att det blev utgång sedan var inget planerat, men det var ändå ett trevlig avslut på kvällen. Hade dock mest ont i fötterna, väl hemma var det sjukt skönt att få av mig klackarna. Lite folk ute, men tur med tanke på hur vi såg ut ;) Nu ska jag göra mig klar om drygt en timme kommer älskade syster hit. Ska möta upp henne på stan, fika och mysa runt.

Lägger upp bilder från kvällen senare, ni får en att kika på så länge. :)


Jag och ett av födelsedagsbarnen. :) ready...

20110311681 (MMS)

Jag och ett av födelsedagsbarnen. :) ready to rumble!


Kosttillskott

Jag har alltid perioder när jag känner mig hängig och slö, då brukar jag köpa Mivitotal som ger mig en extra vitaminkick, vilket är precis vad jag behöver. Kanske vore det en idé att inte bara köpa den i perioder, utan ha det som ett dagligt tillskott, med tanke på att det innehåller en massa bra grejer. Som exempelvis B-vitamin, C-vitamin, kalcium, kalium, krom, selen, zink, biotin, E-vitamin, betakaroten m.m.

Dags att fylla på förrådet med andra ord! :)


svensktkosttillskott.se

Det som göms i snö kommer upp i tö. Min fa...

20110311672 (MMS)

Det som göms i snö kommer upp i tö. Min favorit mössa har genomgått en tuffare vinter än mig.


Axlar och ben

Lyckades riva av två träningspass idag :) Tog ut en friskvårdstimme efter lunchen då jag körde axlar, sedan blev det ben efter jobbet tillsammans med Kicki. Två helt ok pass, inte mina bästa prestationer, men det duger.

Axlar

5set Axelrotation m. hantlar - superset - Hantellyft åt sidan

3set Liggande hantellyft för baksida

3set Militärpress i smith

3set Drag till hakan i cable

3set Lyft framåt med vikt

Ingen cardio idag, det räckte inte tiden till.

Ben

5set Knäböj i smith

3set Knästående bencurl

3set Benspark

3set Sittande vadpress - Superset - Finnen (baksida lår)

3set Utfallsgång m. hantlar

Drog sedan ner på stan för att inhandla det sista inför morgondagens fest, kommer bli sååå grymt! Det enda jag saknar nu är lösögonfransar, så det fixar jag i morgon efter frissan, ska nämligen färga bort min utväxt.

Nu är det dags att göra ett litet städryck, då jag inte kommer hinna det i morrn eller till helgen. Det gäller ju att ha det någorlunda städat när jag får besök! :D
Har även hämtat ut ett paket idag...





♥Pure Love ♥

Tack Celsius!

Laddar upp inför benpasset !!!

20110310662 (MMS)

Laddar upp inför benpasset!!


V som i v-form

Idag blidde det Rygg, löpning och crossfit cardio (doubleunders och burpees)

Rygg

5set Chins
3set sittande rodd - superset - stående högrodd

3set latsdrag bakom nacken

3set Liggande hantelrodd på bänk

3set ryggresningar m. vikt

3set Lat. pullover

Cardio

2km löpning

Hopprep där varannan var doubleunders, varannan single, så det tar sig ;)
10, 10, 10..10  DU
10, 9, 8, 7...21 Burpees



Svettigt, jobbigt men skönt!
Nu blir det inga mer krigsmärken på armarna iaf, har fått in snitsen. ;)


Sneak peek!

Korsetten har kommit, den passar! Dock så borde min hylla vara ngr storlekar större, men det löser jag på ngt sätt till fredag. :P


Godmorgon!

Efter 8timmars sömn så känner jag mig pigg och redo för dagen. Onsdag innebär jobb till 19, resten av kvällen går åt till träning, matlagning, chill och sedan välkomna morgondagen. Ska kika på en kjol hos Tussie efter jobbet, hoppas den funkar till korsetten som jag ska ha på fredag. Annars få jag tänka om, vet bara inte när jag ska hinna införskaffa ngt. Har bara morgondagen på mig, sedan är det fredag.

Hoppas ni får en grym dag, kriga med vikterna, kämpa på löpbanden, ro utav bara tusan!

Aldrig ge upp!

När jag tränar

1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst

Hmmm.. Antar att frågan är angående vilken tidpunkt på dygnet jag tränar. Jag tränar allra helst på eftermiddagen/kvällen, eftersom jag känner mig som starkast och piggast i kroppen då. De gånger jag tränar på morgonen, får jag inte alls ut lika mkt av träningen. Känner mig mest slö och drar runt gäspandes bland vikterna. Det enda som funkar bra då är cardio! Så träning på kvällen is the shit for Fancy!

En kväll i nagelstudion

Efter kvällen spinningpass brummade jag raka vägen till Kicki, så nu är jag fin om klorna igen. :)


Alltid lika nöjd, tack bästa!
Ny dag i morgon, då ska axlar eller bröst få smaka. Kanske både och, beroende på om jag kör ett eller två pass. Dags för dusch och lite matlådefix innan sängen.
Hoppas ni haft en fin tisdag! Tränat? gått bra? :)

Mellis ♥

1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis

Min absoluta favoritmellis är helt klart kesella/kvarg med blåbär/hallon och wildberry funlight. Det är en ren njutning smakmässigt. :) Annars är det kesella/kvarg, appear funlight och äpple toppat med kanel. Fruktansvärt gott, mycket godare än godis faktiskt.

Arms ffs!

Tack Mallan för sällskapet, blev ett lyckat pass idag. :) Vi piskade armarna och magen, det enda negativa var den eviga väntan när ngt var upptaget. Det gör ju att man tappar tempot, pulsen går ner och det blir inte lika effektivt. Men så är det att träna kring 19 på måndagar.

Armar

3set Tricepspress m. rep i cable - superset - Bicepscurl i cable 
Två varv/set

3set Stående Bicepscurl m. hantlar

3set Tricepspress på bänk m. hantlar 

3set "Bamsen"

3set Tricepspress med rep ovanför huvudet -
superset - enarms tricepssträck m. hantel

Mage

3set rotation m. vikt

3set crunches på boll

Avslutade med 500m rodd på tiden 1.53

Nu ska jag slänga i mig en sen middag, sedan uppdatera er om min lista som jag nästan glömt bort.




Beställt

Det här klickade jag hem från Korsetten.se till Moulin Roge partyt med mina vänner.



Bilder: Korsetten.se
Nu är det bara en underdel som ska hittas till fredag. Jag tror kvällen kommer bli nice!

Arosfortet

Efter mitt besök på Vasaloppspinningen (nej, jag var tyvärr inte med) så firade vi Vicky med ett besök på Arosfortet, första gången jag satte min fot där och det var faktiskt himla kul! Kommer garanterat bli fler gånger. :) Efteråt blev det smörgåstårta hos Vicky och Tomas, det var nog den godaste jag någonsin ätit! NOOOOM!

Drog mig sedan hem för att ladda upp till spinningpasset. Fick Anna med mig också, vilket alltid är extra kul! Eftersom jag har mitt mål med pullups, så körde jag några set efter passet. Jag måste ju passa på när jag har någon som kan hjälpa mig lite. Känner mig mkt starkare i den excentriska fasen, (det är när man håller emot) vilket är positivt.
Matlådorna är fixade, nu väntar bara lite soffhäng innan sägen.
Hoppas ni haft en grym helg!


Me today...

Vickys dag!

Idag är det Vickys dag, solen skiner och det känns att våren är på väg.
Du kunde inte fått en bättre dag!
Love you my friend


Vasaloppspining! :)

20110306639 (MMS)

Vasaloppspining! :)


Din åsikt?

Jag är lite nyfiken på er åsikt kring ordet besatt?

Vad tycker ni? Vad är besatt för er? Är gränsen hårfin? Är en persons målmedvetenhet och driv en besatthet, eller är det bara ett stort intresse? Är det först när man har ett sjukligt beteende som ordet besatt kommer in?

Googlar man synonymer till besatt kommer dessa upp: styrd, behärskad, helt uppfyld, ockuperad, intagen, galen, vanvettig, tokig, rabiat, fixerad, manisk.

Synonymer till målmedveten: målinriktad, bestämd, resolut, planmäsig, framåtsträvande, framåt, ambitiös.

Ordet är fritt, vore kul att höra vad ni tycker.


Bidrag till denna mottages tacksamt!


Cravings

Thessan var ju hos mig igår och vad glider hon in i om inte en OnePiece! Jag fick ett "ha begär" av denna fulsnygga sparkdräkt. Oerhört skönt att glida runt i den hemma, slippa byxor och tröja, allt i ett är bättre. Nackdelen är prislappen, vet inte om jag vill spendera så mycket pengar på ett mysplagg. Men jag vet att jag definitivt kommer använda den flitigt. Jag får helt enkelt suga på den karamellen ett tag. :)
Vad tycker ni om OnePiece?

Fredagkväll

Här har ni ett livstecken från mig. Jag har helt enkelt haft lite grejer för mig, så tiden har inte funnits för bloggen.
Men nu är jag hemma igen och i kväll sitter jag och umgås med Josse och Thessan ♥ Vi har käkat Spicy Hot, sett på film och nu kikar vi på Big Brother. I onsdags han jag riva av ett bröstpass samt lite hopprep och burpees.

3set Hantelpress på lutande bänk

3set Bänkpress i smith

3set flyes i cable från nedre trissan

4set flyes i cable från övre trissan

Fortsätter att slita med mina doubleunders som går bättre och bättre. Burpees är precis lika jobbigt som tidigare och kommer alltid vara det. :)
Hoppas ni får en grym helg!

Fuskar och äter godis ikväll ;)

20110303635 (MMS)

Fuskar och äter godis ikväll ;)


Sweeeeet!!!

Fick till en grymt bra träningsdag!
Nu är det inte mkt som får mig på dåligt humör, en kram på detta så är jag i himlen! ;)
Spin/Puls - Förändringen i passet kändes kanon. Bättre flyt och pulsen svara mkt bättre, inge mer kola i benen!

Rygg

3set Chins med hjälp - kommer kriga med dessa minst 3ggr/vecka

2set Negativa chins

3set Sittande rodd

3set Latsdrag bakom nacken

3set Hantelrodd på lutande bänk

3set Ryggresningar

3set Lat. pullover i cable

Sedan kände jag att jag hade gjort mitt för idag.. :)
Fick grymt bra kontakt, sällan det känns sååå redig i ryggmusklerna.
Hoppas på en mysig träningsvärk!
Dags att sova lite, innan det är dags att träna igen och jobba.
Sov gott raringar!

Kost är A och O

1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips

Det bästa tipset angående kost är ÄT MAT!
Jag äter själv 6mål/dag och det funkar kanon bra för mig.
Äter med 2-3 timmars mellanrum, annars blir jag inte rolig att hänga med ;)
Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål.

Tränar du så får du inte vara rädd för att äta mat.
Men se bara till att äta bra mat, stoppa alltså inte i dig vad som helst och hur mkt som helst.
Känner du att du har dålig koll på vad och hur du ska äta, tveka inte att ta hjälp av någon.
Det är en bra investering i dig själv. :)
Nu ska jag äta mitt kvällsmål, kesella med hallon och funlight.. mmmumms!


Det här var dock inte kesella... ;)

Dags att kriga!

Ny dag, ny muskelgrupp att kriga med.
Lova mig att ni gör detsamma! :)
GOOO!

RSS 2.0