Lycka!

Grymt härligt pass med bra kontakt i varje övning, har jag inte träningsvärk kommande dagar så är det riktigt illa! Det betyder ju att jag måste köra ännu hårdare nästa vecka, men helt ärligt så vet jag inte hur jag ska orka det. :P Vi hade riktigt bra flyt idag och slapp vänta inför varje övning, vilket gör ju att det är lättare att hålla pulsen uppe och riva av ett effektivt pass. :)

5set benspark, 2set uppv.

3set knäböj i smith

3set benpress i V-squat

3set "finnen"

3set utfallsgång m. hantlar

2set benspark till failure

2set sittande vadpress


Det är verkligen underbart att gå därifrån, med en känsla av att benen växt sig till det dubbla!! :D


Körde raka vägen till björnövägen för att får mig en behandling för nacken, det var skönt men gjorde j-ligt ont! Tänker somna på spikmattan i kväll insmord i liniment, snart är jag som en ny männsika.

I morrn får jag ännu en träningskompis, ingen mindre är Sebbe. Vi kommer köra armar och mage, men jag ska nog plåga honom med lite DU och Burpees som härligt avslut. Hahaha!!

Dags att fixa ihop morgondagens matlådor, äta kvällsmellis och sedan chilla framför tv innan sängen.

Kommentarer
Postat av: henny

såklart! ha ja du, jag är lite besviken men ska nog passa mig för att säga så för det kryper på mer och mer, började i framsida lår men nu börjar röven och baksidan ta i :P love it!

2011-03-24 @ 22:18:29
URL: http://thehennyhoney.blogspot.com/
Postat av: Fanny

Jag kan lova dig att nu börjar det kännas.. i morrn kommer framsida, baksida och röven ha ont! AJAJ, but i do love it!! :D

2011-03-24 @ 22:23:02
URL: http://fannysundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0