Prosit!

Åter igen har jag fått en släng av en förkylning.. Snuvig och tjock i skallen, men har inte ont i halsen (peppar, peppar). 

Igår körde jag ett morgonpass med Nina, veckans andra pass då det fick bli vila i tisdags. 

Måndag: rygg och vader
Tisdag: vila 
Onsdag: baksida ben, rumpa, axlar och mage. 
Träningen fortsätter flyta på bra och jag hoppas att förkylningen inte sätter käppar i hjulet för mig. Ikväll efter jobbet blir det rygg igen, då med fokus på ryggens tjocklek. 

Hoppas ni får en grym dag, kör försiktigt om ni ska ut på vägarna. 

Tjing! Lördagsmys/Leeeegz

Ligger i sängen och reflekterar över dagen som har passerat. Jag mår oförskämt bra efter nästa en heldag med familjen. :-) Mio är solstrålen som livar upp alla situationer, mosters hjärtegull. 
Lunchen.. 


Middan.. 

När träningsvärken redan börjar krypa sig på i skinkorna, så vet man att man gjorde bra ifrån sig på benpasset i morse. :-) 

10 set liggande lårcurl 
4 set frontböj
4 set benpress ss benspark
4 set utfall i smith 
4 set kick-down 


Somnar vilken sekund som helst, orkar knappt hålla upp ögonen som det är nu.. :S 

Godnatt! Fredag den 24:e

Lönen har trillat in på kontot och jag dreglar sönder mig på allt jag vill köpa. Träningskläder, träningskläder och åter träningskläder.. Inser att jag inte köper så mycket andra klädesplagg än det. Jag borde verkligen ta mig en shopping-dag där jag köper allt annat än luvtröjor, linnen, tights och sporttoppar. En fin blus, skjorta och ett par nya jeans skulle inte sitta helt fel. Nu när garderoben är så fint rensad, så ser jag vad som saknas. BAS kläder! 

I helgen är fröken ledig, ska bli riktigt skönt med hela 3 dagar i rad. Pappsen kom hit ikväll och helgen kommer spenderas lite i Sthlm med halva familjen. Myshelg med andra ord! <3

Morgondagen startar jag med ett mysigt benpass tillsammans med Frida, så nu är det läggdags här borta. 

För övrigt så har träningen den här veckan gått riiiktigt bra! Det rullar på.. :-) 


Från onsdagens pass med Frida, armar och mage. 


Efter passet i tisdags, axlar, vader och  rumpa. 

Godnatt och sov gott! 


This is the new shit!

Efter en veckas riktigt bra träning och en motivation som jag inte haft på länge, är jag äntligen i fas. 
Fick även revansch på mitt ryggpass ikväll, även om jag gruvade mig enormt mkt innan eftersom jag verkligen inte ville att det skulle bli en repris på förra skitpasset. 

Fick riktigt bra kontakt i vingarna, det hör inte alls till vanligheten. Är grymt nöjd! :-) 

4 set chins 
6 set sittande kabelrodd
2 set stående kabelrodd nerifrån
2 set sittande enarmsrodd i kabel 
4 set latsdrag 
4 set stångrodd
2 set stående kabelrodd 
3 set sittande vadpress -ss- stående utan vikter


Från armpasset tidigare i veckan..


Besökte Factor i torsdags, med fina Jonna. En tjej som jag träffat genom Instagram. :-) svinkul! Nyligen inflyttad från Malmö. 


Fina tulpaner pryder mitt köksbord.. :-) Tokgillar tulpantider. Frullen i torsdags med Saatu.. Mys! 

I morgon står axlar och mage på schemat. Samt lite stretch och sånt mysigt, ööööka rörligheten. :-) 

Godnatt! 
Målsättning

Efter gårdagens face plant, gav Frida mig ett bra tips som jag har tagit till mig. En målsättning! Jag har ju såklart mitt långsiktiga mål, att alltid förbättra mig och att kliva upp på scenen igen detta år. Men under resans gång så behöver jag tydliga mål att jobba emot, delmål som håller motivationen uppe.


Jag har ännu inte klurat ut vad mitt första delmål blir. Jag tänker mig ett nytt mål varje månad fram till dietstart i juni/juli. Det blir då 4-5 mål att sätta upp. Bara tanken på detta sätter igång "djuret" inom mig. Jag vet ju att jag funkar bäst när jag jobbar emot ett mål, men ibland behöver man påminnelse om det av nära och kära. Tack Frida! :-) 

Ikväll körde jag axlar, vader och mage efter jobbet. Tunga pressar sedan högreps på resterande övningar. Fokuserade på att få ett rejält pump vilket är en bra boost när motivationen sackar.. Men snart är den nog tillbaka.


Godnatt gott folk! :-) 


Motivation

Just nu, eller just precis igår, fick jag kämpa som ett svin mentalt för att orka med ryggpasset. Ingen motivation alls och känslan i passet var allt annat än bra. Det är så oerhört frustrerande att ena dagen ha så mkt motivation att det rinner över, till att vara helt nollställd. 

I fredags när jag och Frida körde ben, så gick det hur bra dom helst, men igår gick det inte alls. INTE.ALLS. Jag kunde inte heller omvandla min frustration och ilska till energi för att köra hårdare. Det höll ngr reps innan allt var som bortblåst igen. Det har pendlat väldigt mkt fram och tillbaka de senaste veckorna och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att komma på banan igen.

Ikväll blir det ett pass efter jobbet, vad det blir får dagsformen avgöra. Kanske bara springer lite och stretchar. 


Från gårdagens pass.. 


Benpasset med Frida.. 

Hej då!


Mys

Kvalitetstid med lilla skrutten.. ❤

Årets första

Rygg och löpning på dagens agenda. 

4 set chins 
4 set sittande enarms-rodd
4 set latsdrag -ss- ståebde högrodd i kabel 
4 set framåtlutad stångrodd 
4 set marklyft (teknikträning och några maxlyft) 

4 km löpning


Ett skönt pass med bra kontakt och nu kan jag nog säga att löpningen börjar bli kul. Stegen känns lättare och flåset är mkt bättre. Kul!! :-) 

Godnatt! 


RSS 2.0