Mi corazón ♥

Det är så tomt, det värker i hjärtat. Det var inte såhär det skulle sluta för dig, du skulle ju bli gammal och grå. Vi skulle ju få en sista ridtur, en sista mys i boxen, en sista promenad i skogen, en sista lek i hagen, en sista påse morötter att mumsa på. Jag kan iaf glädja mig över att jag fick en sista mys i hagen, en sista viskning i örat att du är det bästa som hänt mig, ett tack för allt du givit mig, en sista puss.

Jag är oerhört glad över allt som denna underbara häst har gett mig, jag skulle inte alls vara samma person som jag är idag om han aldrig hade korsat min väg. Jag skulle inte byta bort Boggi för ngt i hela världen! Han var speciell, han hade en stor personlighet och var så underbar på alla sätt och vis. En läromästare i allra högsta grad! Mitt lilla hjärtegull... många tårar har trillat över hans mule, älskade att borra in näsan i pälsen och bara känna den enorma kärlek jag hade till honom. Hos B fick jag ro, allt annat runt omkring existerade inte.. 

Det finns så många om och om inte, men det hjälper inte att tänka så. Det som inte fick hända hände ändå och det går inte att få ogjort. Så många minnen och de bästa stunderna i livet har varit tillsammans med allra finaste. Samtidigt som han stundtals har gått mig på nerverna och varit väldigt billig.
Underbara knasboll! Pigg och full av liv medans han i nästa stund var tjurig och slö som en gammal ponny.
Boggi har inte bara gett mig fina minnen utan på köpet har jag fått vänner som för alltid kommer finnas där för mig, personer jag aldrig skulle träffat om B inte funnits i mitt liv.

Så många galna uteritter, tävlingar, träningar, nerver, tidiga mornar (även bakis springandes till och från gödselstacken) sena kvällar, kalla vintrar, underbara sommarkvällar, vinden i håret, flygandes över hindren. Det finns så mkt som jag skulle kunna skriva.. Gud vad jag saknar dig!
Kan ingen väcka mig och säga att allt bara är en dröm. Jag kan inte fatta det, inte Boggi.

Min älskade. Mannen i mitt liv. Mitt allt. Mitt hjärta. Tack för allt som du har gett mig! Eller rättare sagt oss, hela min familj, du var vår pärla.
Jag kommer aldrig glömma gårdagen. Jag kommer aldrig glömma dig!





Mi corazón Boggi Man


En härlig start på dagen! Först ligga och ...

img_5690 (MMS)

En härlig start på dagen! Först ligga och dra mig i sängen, sedan en promenad i galet underbart väder. Önskar att jag vore ledig idag... Men jobbet kallar om drygt en timme, först frukost. God morgon! :)


Söndagen som gick

Idag har det vart tvätt och städ på schemat, trodde att jag skulle få tillfälle att sola melan varven men det var lite för mkt moln för att kunna göra det.
Nu är i alla fall det mesta gjort, bara en massa kläder att vika och lite småplock. Sedan är jag redo för att åka upp till Norrland, det är ju skönare att komma hem till en städad lght istället för att behöva börja städa det första man gör.

Har nu avverkat miss sista spinningpass, det gick bra och kändes himla bra nu ska det bli skönt att inte behöva tänka på att fixa ett nytt pass till hösten. Många värmande postitiva ord från härliga motionärer, det får mig verkligen att sträcka på mig lite extra! :) Kanske det finns ngn av er som läser min blogg, då vill jag säga tack till er! :)

Ikväll blev det filmmys med bästa Vicky, vi såg Fast Five! Jävlar vilken bra film!! Ögongodis så det heter duga, heta snubbar och läckra bilar. Just the way I like it ;)
Skulle inte tacka nej till en egen Dominic!

Igår firade vi Sara som fyllde år, lite bilder från kvällen får avsluta detta inlägg.

Godnatt!








Midsommar
















SMS-inlägg

img_3512 (MMS)


SMS-inlägg

img_2303 (MMS)


Glad midsommar!! Äntligen har solen tittat...

img_0507 (MMS)

Glad midsommar!! Äntligen har solen tittat fram :)


Sentimental?

Ja, det var precis vad jag var ikväll på mitt sista spin/puls pass.. Fick så fina ord från en av mina återkommande motionärer. "Jag och min fru uppskattar verkligen dig som ledare, så lugn men ändå drivande. Du kommer vara saknad" Då blev jag riktigt rörd, nästan så gråten satte sig i halsen. Det är pga av alla dessa underbara människor jag möter varje pass, som det tar emot att sluta.

Idag gick det riktigt bra, flaggan i topp!! Hade det vart ett fullt pass så vore det pricken över i. Det är enda nackdelen med att sluta på sommaren.

Resten av kvällen har jag spenderat tillsammans med fina Lindha, vi har haft tjejsnack deluxe! Välbehövligt och tiden sprang iväg kan jag säga. :)

Nu är det bara sängen som väntar, i morrn blir det träning innan jobbet för efter ska jag mysa med Vicky, Kicki och Anna.
Jag har verkligen så underbara vänner runt omkring mig! ♥

Så vackert... en artist som verkligen berör..


Himlabacken

Har hittat en ny vän, tyvärr så kommer bara gräset att bli högre vilket gör det svårare att springa där i sommar.
Lite halkigt pga allt regn som vräkt ner idag, men det gick rätt så bra ändå. :)

Detta var mitt 5e försök,  där jag var redigt trött i mina lår.
Hade varit smartare att filma första.. ;) Då kändes det ju sjukt lätt!



Återbesök nästa måndag... då är målet minst 8 vändor! mmm, i love it!! :D

Water for elephants

Mycket sevärd film.. :)



The world is run on tricks.... everyone plays!

Tjillevippen!

Tack bästa Isabell för den här helgen, nu är jag på banan igen! :)

Igår körde vi axlar, idag armar och mage.

Axlar

3set press i smith bakom nacken
3set hantellyft åt sidan
3set hantelpress
3set liggande hantellyft
3set omvänd peckdeck

Armar

3set hantelcurl
3set frenchpress
3set "superman"
3set bicepscurl i cable
3set enarmssträck i cable

3set hängande belyft för lilla maggen



Sitter hemma i soffan nu, Isabell har åkt och det blev lika tomt som innan. Tänkte ta en promenad men vädret suger ju så jag håller mig inne med en film som sällskap. Rätt så soft ändå :)

"I can see clearly now the rain is gone.."


Kärt återseende!

Hela helgen ska jag få rå om bästa Isabell som är på besök, det kommer bli massa träning, skitsnack och ett eller två glas vin. :)
Det är långt mellan gångerna men alltid lika underbart att ses!

Idag har jag avverkat två träningspass, spinning och sedan rygg med tillsammans med I.
Känner hur träningsvärken smyger sig på från gårdagens HIT-pass och i morgon kommer jag garanterat känna ännu mer, speciellt i ryggen med tanke på dagens pass.

Är nu inne i min 8reps period men körde endast 6 på chins.

3set chins 1 själv på vardera set
3set skivstångsrodd
3set latsdrag smalt grepp
3set rodd i maskin

Under passet så fick jag även nöjet att träffa Hannah och lilla Vidar, som inte är så liten längre, söt som socker!

Vi har moffat Spicy Hot, tagit en promenad i spöregn för att köpa godis, moffat mer och nu är det snart dags att knoppa. I morrn har vi en fullbokad dag som börjar med en promenad, sedan ner på stan, gymmet och avslutningsvis tjejkväll med Carro.

Hoppas ni haft en skön fredag!




HIT - Högintensiv träning

Om du inte testat denna träningsform så gör det, men är du ovan så bör du testa cirkelfys innan. Idag avverkade jag mitt andra HIT-pass och det var lika jobbigt som jag minns det från svettisdagarna. Till hösten kommer detta pass att finnas här i Västerås och jag kommer garanterat gå fler gånger. :)

HIT är ett pass med hög intensitet rakt igenom och där du känner igen moment både från klassik fysträning till hårda intervallpass. Alla dina fysiska kvaliteter utmanas, med betoning på uthållighet inom styrka och kondition, spänst, explosivitet och snabbhet. Passet är uppbyggt i zoner. I varje zon utför du tre olika övningar i så många varv, loopar du hinner. Tempot är högt och vissa övningar bygger på redskap som kettlebells, skivstänger, medicinbollar, hopphäckar. HIT är rejält tuff träning, men du tävlar mot dig själv och du har gruppen och ledaren som stöd.

Du ska vara tränad, van att jobba med redskap och gilla att utmana dina gränser.




Info och bild från www.friskissvettis.se

På gränsen till svimfärdig med blodsmak i munnen, skakig kropp, mjölksyra, sladdriga ben och svett som bokstavligen forsar, går jag ut från passet med en underbar känsla. Jag känner mig på banan idag, and I love it! :D

Fortsatte kvällen nedsjunken i en biostol med fina Anna, vi såg Hangover part 2, riktigt bra avslut på en BRA dag! Jag har skrattat, jag känner mig glad inombords, det går åt rätt håll. :)

Just idag är jag starkt, just idag somnar jag med ett leende.

Godnatt!

Damn you auto correct!

Men den här var inte så farlig, dock min första.. :)


Trött tjej...




Med den här låten säger jag godnatt...

Tappat bort mig??

Idag har jag kört dubbla pass, känner mig riktigt nöjd här jag sitter i soffan. :)
Först rygg i morse och efter jobbet blev det 5km löpning med intervaller. Vi sprang 2.5, sedan intervaller där vi spurtade en stäcka med jogg tillbaka, till sist var det 2.5km jogg till målet. De sista 2km var dödens jobbiga då jag fick håll från h-vete! Men jag gjorde det och kan tillägga att det aldrig hade gått utan min draghjälp, tack! :)

När det var som jobbigast fick jag höra "Tänk på ditt mål" mitt svar kom utan att jag tänkte, "Vilket mål, det har jag tappat bort". Ställer mig den frågan här och nu, har jag verkligen tappat bort mitt mål?
NEJ, men det är i ärlighetens namn lite tungt just nu, målet finns där även om det är lite svagare än vanligt. Passet idag fick mig iaf att få upp ögonen och tänka till, jag har ett mål och det kommer komma tillbaka lika starkt och tydligt igen!



3set Marklyft
3set Pullups
3set Stående rodd i c.c från nedre trissan
3set högrodd i c.c
3set Latsdrag i maskin
3set lat. pullover i maskin


Kändes mkt bättre den här gången än förra, bättre kontakt vilket är a och o!

Kvällsmellis sedan sova, sov gott.. :)



What are words

Shit vilken fin låt! I'm in love.. :)



En söndag i stillhetens tecken av avverkats.. träningssuget fanns inte alls där idag, inte på hela helgen om jag ska vara ärlig. Så jag har helt enkelt skitit i det! Har lite svårt att hitta motivationen just nu, det går upp och ner från dag till dag. Skulle behöva lite draghjälp tror jag. I morrn bitti blir det iaf ett pass för Fredrik vilket känns bra för då blir det alltid ALL IN!

Nya nails har jag fixat idag på Nailicious by Kiks, tack darling! Riktigt sommar fräscht! :)



Har även gjort ett kort besök ute i stallet hos pärlan min, alltid mysigt att snusa på honom. Saknar allt samtidigt som det är skönt att inte ha ansvaret längre. Amanda är så duktig med honom vilket känns tryggt. :)

No more to say... ny vecka och nya tag!

I need some colour ♥

En kväll i parken..
















... Som avslutades på Vardas terass.. :)








Älskar sommaren!

Idag har det vart jobb i princip hela dagen, slutade 20.00, med lite träning mellan allt.
Resten av kvällen spenderades på Tessingatan hemma hos söta Anna, vi såg på film, käka naturgodis och snackade om livet. Alltid lika mysigt att umgås med dig vännen! :)
Kommer inte ihåg namnet på filmen, med det var en verklighetsbaserad hajfilm. Den var bra då det inte var några plastiga hajar, utan den är inspelad med riktiga så allt kändes mer verkligt, sedan krävs det inte så mkt tankeverksamhet för att se en sådan film vilket är rätt så skönt ibland. :)

I morse fick jag ett telefonsamtal från fastighetskotoret om att jag äntligen har fått en parkeringsplats med motorvärmare. Kan lova att jag saknade det i vintras, nu blir det mkt bättre för min kära "sportbil"! :)

Mosade mina små axlar och mage idag, bra pass och även idag rev jag av passet på 30min. Skönt att vara effektiv emellanåt, vilket gör att pulsen ligger på en schysst nivå hela passet.

4set militärpress i smith
3set enarms hantellyft åt sidan - drop på sista där jag körde med båda.
4set kryssdrag
-superset- hängande benlyft
3set sittande framåtlutad hantellyft åt sidan

Den här veckan är sista på 10reps perioden, nästa vecka går jag in i 8reps. Det betyder lite tyngre vikter, and I like it! :) Utöver mina pass kommande vecka så blir det ett ryggpass med Fredrik på måndag.

Annars så händer det lite roliga saker i sommar, kommer börja jobba extra på bästa restaurangen i stan nämligen Varda! Ska bli riktigt spännande och hur kul som helst.. :D




Dags att sova.. klockan är snart midnatt och det är 20 grader ute, jag fullkomligt ÄLSKAR sommaren!



Skönt som tusan

Igår fick jag till ett sånt där riktigt härligt armpass, bra kontakt i biceps som jag brukar ha svårt med, så jag är nöjd!

3set Tricepspress i cable
3set Bicepscurl i cable
3set liggande tricepsextension med stång
3set hantelcurl
3set "superman"
3set curl i cable m. omvänt grepp, dropset




Suddig bild.. men hade fint tryck efter passet ;)

Idag skulle nummerporteringen till Telia vara gjord så att jag kan använda min Iphone... Meeeen, tror ni det är gjort? NEJ, inget har hänt medans jag sov min beautysleep.

Snart är det dags för jobb, hoppas ni alla får en bra dag!

All in!

Idag har jag lyckats riva av två träningspass, först cirkrlgym och efter 2½ timmes vila blev det spin/puls. Trodde att det skulle vara tungt och jobbigt, men faktum är att det gick superlätt och kroppen svarade mkt bättre än vanligt. Jag slapp slita hund för att hålla pulsen och den var mkt jämnade än vanligt.
Så efter 4 dagars vila från träningen känns det skön att kickstarta veckan såhär! :D

I morrn är det onsdag trots att det känns som tisdag och vi är en dag närmare helgen!
Nedräkningen till semestern har nu börjat och jag har 17 arbetsdagar kvar, det mina vänner är inte mycket.

Idag är en bra dag! :)




En dag på Björnön i solen








Underbara dag! Har njutit av den tillsammans med fina vänner, tack Josse för att du fick med mig!

Träningen har uteblivit i 4 dagar nu, fre och lör pga tidsbrist och igår samt idag pga lathet.
Men i morrn är jag på igen, då blir det ett spinningpass. Jag har nog ungefär 5pass kvar innan jag tar en brake från ledarcykeln. Blandade känslor men jag känner att jag behöver det för min motivation, den är nämligen inte på topp längre var det gäller spinning.

Har haft 5 riktigt härliga dagar, skönt med långledigt. :)
Men nu är det back to work, det bästa är ändå att jag slipper måndagsångest i morrn! haha!

Natti natti

Summerburst Festival 2011

OMG!!! Vilken kväll, Avicii och David Guetta var så sjukt bra!! :)

Finns inga ord annat än fucking AMAZING!! Längtar redan till nästa år.



Guetta in action..



Lunch innan vi drog oss in till stadion.



På plats!!




















Party!

20110604022 (MMS)

Party!


Nu är det sommar!

Vilken underbar dag! :D Jag har legat på balkongen i princip hela dagen, eller iaf under den tiden solen ligger på den sidan, vilket är mellan 11-17. Det har vart gudomligt skönt, första pressardagen det här året och resultatet blev en litebrunare nyans i hyn.

Sitter nu och lägger upp en klädplan inför morgondagen som spenderas på summerburst, shorts, linne och sandaler under dagen sedan ombyte till svarta byxor, blommig korallfärgad top och nyinköpta svarta kilklackskor till natten. Har i princip allt klart!
Snart sängen då vi kommer vara uppe ända till tåget går 09.00 på söndag morgon, crazy I know, men vi kommer ha sjuuukt kul! :)



Har haft två dagar med kära pappsen, vi har ätit god mat, shoppat och bara myst. Det kallar jag kvalitetstid. :)
Nu är kylen full och jag har äntligen stora dricksglas, så Anna nästa gång du kommer på fest så slipper du blanda en grogg i min kaffemugg ;)

Dags att hoppa ner i snarklådan..

Gaaanska härligt!!

Underbara sol, steker på balkongen innan jag och pappsen ska iväg på en lite shoppingrunda.

Älska sommaren och min utsikt!! :D


Kloka ord...

If it's not true - Don't say it!
If it's not right - Don't do it!


Min Wingman

Efter långt övervägande så beslöt jag mig för att äntligen köpa mig en Iphone 4! :)





Fortsätter denna "fredag" kväll med Spicy Hot och mys.. :)
Nu är jag ledig i 5 dagar, de mina kära läsare känns amazing!!!

RSS 2.0