En underbar kväll med tjejerna! :)

img_1534 (MMS)

En underbar kväll med tjejerna! :)


Varva ner..

Klev innanför dörren kl 00.00 prick, nu sitter jag framför burken då jag måste varva ner innan jag kan knoppa. Men ögonen börjar kännas hängiga så snart är det dags.

Har avverkat en bra jobbkväll på Varda, fick mkt beröm från ett av mina bord då dom verkligen uppskattade min service. Sträcker på mig lite extra! ;) Var verkligen grymt kul ikväll och ju mer jag lär mig desto roligare blir det. Tiden går fort, det händer ngt hela tiden. Men mina fötter tycker det är mindre kul. Så blir det mer jobb efter sommaren måste jag investera i ett par nya dojjor.

Dagens träning blev ben med fokus på framsida, som jag längtat efter att få piska ur mina små rackare. Jag kan tillägga att träningsvärken kommer vara sinnes! Känner av lite redan nu, vill nog inte veta hur jag mår i morgon.

3set Benpress/sista dropset
3set Knäböj i smith
3set Benspark/sista dropset


Nu har jag varvat ner nog och kryper ner och kramar kudden.

Godnatt!


Veckans första träningspass

Kan säga att det var underbart skönt att få låta kroppen jobba och vilket bra pass det blev!

3set Marklyft
3set Liggande Hantelrodd på lutande bänk
3set Pullups
3set Latsdrag smalt grepp
3set Latsdrag brett grepp


Sedan var jag rätt så färdig i ryggen, känner redan träningsvärken smyga sig på.. LOVE!

Har gjort stan med Vicky idag, reafyndat lite och njutit av ännu att bara vara ledig. Kvällen har spenderats i soffan framför två filmer. Först en barnfilm, nämligen Rio, gillar man att se animerade filmer så gillar man denna. :) Rundade av med en lite mer spännande, Hanna, även den här var sevärd. Jag är inte så kräsen när det gäller filmer. Men den kanske inte är ngt för den som tycker att filmer lätt blir sega, då den här var det emellanåt.

Nu är det inte så mkt mer tid kvar av den här dagen, så jag rundar av och kramar kudden. I morrn blir det promenad, träning och på kvällen jobb på Varda.
Har dock fått lite problem i ngn muskel vid höften, gör ont som tusan efter jag gått och stått länge. Värst var det efter gårdagens jobbkväll, så jag får se hur den mår i morrn kväll. Morgonpromenad kanske är dumt, men jag vill ju så gärna.

Hoppas ni alla har en skön sommar!



Längtar som tillbaka..

The trip!

Jag har egentligen inte så mkt att berätta om vår vecka i Alanya, annat än att vi har sooolat, badat, ätit, spelat kort, spelat angry birds (jag) och patiens (Vicky) på våra telefoner (jag vet, sjukt socialt) sovit, festat lite, skrattat, skrattat och skrattat samt shoppat. Vi tittade inte på ngr sevärdheter, gjorde inga dagsturer utan vi slappade bara. Men jag tycker att det var rätt så skönt. Hade vi vart en vecka till så hade det varit mer aktuellt.

Det som fick följa med i resväskan hem var två par converse skor, gråa och vita, en plånbok/handväska och en sarong. Ingen storshoppare direkt. :) Skulle köpa en addidasjacka, men säljaren som jag försökte pruta med var så fräck och tog mig på röven, gick ut illa kvickt! Idiot!

Några bilder från veckan som gått..



Antalya



Första dagen, bleka ben..



Chips, öl och kortspel på balkongen en dag efter stranden..



Utsikt över hamnen.. De här kvällen gick vi vilse rätt regält innan vi hittade hit. V var påväg att traska ut ur Alanya och gick fel på säkert 1 mil eller ngt. ;) Men efter det så var det ju supelätt att hitta.



En av utgångskvällarna... Synd bara att fotografen inte kom med på bild! ;)



Ännu en kväll i hamnen efter ett besök på burger king..



Utsikten från favorit restaurangen..



Stranden..



Steeeek! :D (med jordens mest svullna mage, inte skönt)



En aningen brunare ben än första dagen..



Hejdå Alanya, för den här gången!



Nu ska jag dra igång en film, ha det gott!

Merhaba!

Då är jag hemma på Svensk mark igen, men det känns inte ett dugg roligt. Hade mkt gärna stannat minst en vecka till. Det enda jag saknat (förutom vänner) är träning och bra matrutiner, för det har det blivit dåligt med. Nu känner jag mig som en vätskefylld pepparkaka, men len som tusan efter besöket på ett Hamam.

Jag föddes i fel land, älskar värmen!! Vicky tyckte det var för mkt, men jag trivdes som fisken i vattnet. Emellanåt var det kanske lite too much, men jag har det hellre så än att frysa större delen av året, vilket jag verkligen gör.

Skriver mer om resan i morgon, nu är det bara soffan, tvn och slutligen sängen som hägrar. Känner dock att ensamheten inte är ett dugg rolig längre. Men det är bara att gilla läget.

Jag har i alla fall haft en kanonkul(a) vecka med bästa Vicky! :D



D-day! Då bär det snart av till Turkiet! :...

img_6385 (MMS)

D-day! Då bär det snart av till Turkiet! :) en veckas sol och bad, kommer hem på måndag lite brunare och lite mer utvilad. Med andra ord blir det en vecka utan uppdatering, tyvärr. Ha det bäst! :)


Spelar ikväll igen.. Har avverkat Skansen ...

img_1900 (MMS)

Spelar ikväll igen.. Har avverkat Skansen med mina norrlandshjärtan och deras karlar. Nu lite spökhistorier innan sängen ;)


Sällskapsspel på landet i Stockholm :) mys!

img_4692 (MMS)

Sällskapsspel på landet i Stockholm :) mys!


4 days to airbourne!

Idag har jag vart effektiv och gjort precis allt som jag planerat! :)
Tvättat, tränat, börjat packa, städat lite, solat (så gott det gick) och jobbat på Varda. Fick sluta redan 22.00 då det blev lite lugnare, så nu sitter jag här och ska fixa lite innan läggdags, bättre att packa klart nu än att stressa i morrn bitti innan vi åker mot sthlm. Idag flöt allt på mkt bättre och jag känner mig säkrare, allt blir ju så mkt roligare då. Ser fram emot nästa pass efter Alanya, ska plugga menyn fram till dess så presentationerna går bättre.



Fick sällis av Pebbles.. råmysig kisse!



At work..



Träningen då, ryggen fick sig en regäl genomkörare.

3set Latsdrag i maskin
3set Marklyft i maskin
3set Sittande rodd
3set Skivstångsrodd
3set Högrodd i cable


Effektivt och i rätt så högt tempo, allt var avklarat på 30min. Hoppas på en skön träningsvärk i morrn!
Sista muskelgruppen att mosa innan resan är mina kära ben, med fokus på framsida.

Nej nu återgår jag till resväskan, som alltid blir för full.. förstår inte hur jag ska lyckas packa i den lille, jag är verkligen sämst på att packa!



Redan full.. men inte alls färdig

Filmkväll

Känner mig inte redo för att knoppa än, istället blir det en film som avslut på den här dagen. Nyss hemkommen från en promenad, redigt skönt även om det var lite kyligt ute. Men om en vecka sitter jag och V på en balkong och njuter av värmen. LOVELY!

I morrn blir det tvätt, träning (rygg), börja städa och packa, sola om det är väder för det och till sist jobb på Varda. Med andra ord så ringer klockan tidigt i morgon.

Har äntligen beställt hem påfyllning av mitt proteinförråd, älskade päronsplit! :) Grymt snabb leverans från MM Sports!



Känner en skön känsla i kroppen... nämligen träningsvärk från 2 dagars gympass, efterlängtat! :D

Mums!! Nu en Powerwalk!

img_7079 (MMS)

Mums!! Nu en Powerwalk!


Alanya Baby!

Då var det bokat och klart, en vecka i Alanya på SunFamily Villa Sunflower 1 tillsammans med Vicky. På måndag bär det av och jag längtar något så kopiöst! :D Det kommer bli en vecka med sol, bad och lite träning i form av löppass. Vi ska även passa på att se oss omkring, tydligen finns det någon borg som är ett måste om man är där.
Men först börjar vi med ett besök på ett Hamam, bastu skrubb och massage av hela kroppen, semestern kan ju inte börja bättre.



Har inte vart på solsemester sedan -99 tror jag.. Det är verkligen på tiden!



My life gets kinda boring



Utan träning är jag inte hel, mitt liv blir tråkigt, tomt och menlöst..
Idag har jag äntligen känt mig tillräckligt frisk för att kunna köra och jag lovar att det kändes otroligt bra! Fick sällis av Pär och vi rev av ett axelpass. Trots att jag kände mig svag så kändes det otroligt skönt. :)

3set militärpress i smith
3set sittande hantellyft åt sidan
3set framåtlutande hantellyft för baksidan
3set "Pär special" Ingen aning om vad jag ska kalla den :P
3set hantelpress (inte smart som sista övning, svag och vinglig)


Resten av dagen har gått åt till fika och shopping med bästa Tussie, Gina och H&M fick en del av mina hårt intjänade kronor. Trots att jag bara köpte en sak på rea blev det inte mer än 460kr för 5st plagg, det känns faktiskt bra för att vara jag. Linne, 2 klänningar, tubtop och skjorta.



Slog på stort och grillade till me, myself and I ikväll. Fläskfilé, klyftpotatis med rödlök och fetaost, en avokado och tomat. Satt som ett smäck, avnjöt det tillsammans med ett glas rött. :)



Men nu är det inte så mkt mer kvar av dagen utan bara sängen som väntar. Hoppas för allt i världen att solen behagar titta fram i morgon, jag vill ju bättra på den lilla bränna jag har.

Kl. 9.00 i morrn bitti infinner jag mig på en resebyrå tillsammans med Vickan, ser ut som att vi flyr landet nästa vecka! ;) Träning, sola? och jobb på Varda står på resten av schemat.

Natti natti

Hands off!

Snygg profilbild, men inte heter då jag Malin Calener..

Låt bli mina bilder..  tack!
Det gäller även en "Daniella" på Badoo.com..







Amen to this!

Alltså.. detta inlägg är det bästa jag läst på länge!!

Tack Micke för att du lyfter oss hårt slitande tjejer. :)

Klicka på bilden för att komma till inlägget...



Har precis vart ute på en kvällsrunda, 45min i raskt takt med mina älgkliv. Nu blir det en film innan sängen, Limitless med Bradley Cooper i huvudrollen. I morrn hoppas jag på sol för jag tänker nämligen bättra på brännan!



Rätt så skönt väder, sommaren borde vara längre.



Walk woman.. walk!

Med ett brev..

.. på posten anlände min datakabel. :)

Har haft en riktigt trevlig, mysig och händelserik helg.
Från Powermeet och fina bilar till en båttur på Mälaren. Vädret har vart kanon och jag har fått lite mer gyllenbrun färg, I just love it!! Idag hade dock vädret kunnat vara lite bättre tack.

Jag är fortfarande krasslig, ont i halsen vilket har gjort att jag inte tränat ngt. Över en vecka sedan sist, det känns inte ett dugg ok längre! Känner mig bara slapp och svullen.. Funderar på att trotsa och köra lite lätt i morgon, förhoppningen är ändå att det ska vara bra till dess.

Lite bilder från helgen.



















Solar upp mig som tusan idag! :)

img_5676 (MMS)

Solar upp mig som tusan idag! :)


Har lyckats glömma laddaren till min dator...

img_8037 (MMS)

Har lyckats glömma laddaren till min dator hemma hos paps i Stensele.. Blir ingen längre uppdatering än såhär just nu. Jag är iaf hemma i Vässande igen, förkyld, träningsabstinens och hungrig. Det sista kan jag iaf göra ngt åt nu på momangen :)


Grabbarna Grus

Hemma i Västerås står en ensam grå pärla och gnäggar ut i tomma intet, väntar på ett svar från sin bästa vän..









Alltid tillsammans. Det var väldigt sällan som jag såg dem i varsin ände av hagen.

Transformers 3

Har avrundat helgen med att besöka biosalongen för att se Transformers 3, Dark of the Moon, Sjukt bra film!
Massa ögongodis även i denna rulle.. ;)

Jag har några ord att samanfatta helgen med, helt sinnesjukt galet kul! Höhöhöhö...
Tack mina fina vänner för den här helgen!



Jag och lillebror :) underbart att vara he...

img_1659 (MMS)

Jag och lillebror :) underbart att vara hemma i Norrland!


RSS 2.0