Hejsan hoppsan!

Jag ser att ni är ett tappert gäng som fortfarande kikar in varje dag och nu tänkte jag passa på att uppdatera några rader. Jag har medvetet valt att inte skriva något, tog mig en paus helt enkelt.  
Jag kommer tyvärr inte uppdatera lika flitigt som förut, då min blogg har handlat mycket om min träning och senast även min tävlingssatsning. Nu blir det inte mycket av varken eller. Har inte kunnat träna som jag brukat sedan i början på sommaren, pga överansträngda underarmar och inklämda nerver. Har fortfarande små problem som hindrar mig till att köra fullt ut i min träning, men jag har fått ok att börja träna lätt. :)
Men då kommer vi till nästa dilemma, som är tiden till att hinna träna. Den finns inte alls nuförtiden, eftersom skolan tar upp en väldig massa tid. Som det ser ut i dagsläget hinner jag med att träna 2-3ggr/vecka, på sin höjd. Motivationen är inte heller på topp, då mina skador begränsar mig. Men en vacker dag är jag tillbaka på banan igen. :)
 
I och med detta så har jag även fått lägga ner mina tävlingsplaner för det här året. Luciapokalen får vänta till ett annat år, kanske nästa eller året därefter. Men tävla kommer jag vilja göra igen framöver, ingen tvekan om saken! :D
 
 

Då och då blir det ett träningspass på gymmet.. 
 

I onsdags sprang vi milen med skolan och inte hade jag hunnit träna inför det som jag hade velat, men jag tog mig runt med ett envist håll som höll i sig i 8km. Tiden var inget att skryta över, 1h 1min och 30sek.
 
Jag har alltså suttit i skolbänken i 3 veckor nu. Svinkul, lite rörigt och det kommer nog ta någon vecka till innan jag kommit helt in i studietekniken. Men jag trivs! :)
 
Nu sitter jag vid köksbordet en lördagkväll, för att läsa lite inför ett seminarium i Samtalsmetodik som vi har på tisdag. Hoppas ni har en mysig kväll och mår gott!
 
Hej så länge :)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du inte har något emot det så skulle det vara väldigt intressant att höra om skolan också :)

Svar: Hej! Jag kan absolut skriva lite om skolan.. :)
Fanny

2014-09-13 @ 20:34:03
Postat av: Mättz

Jag är stolt över dig!

Svar: Taaaaack!!!!! :D <3
Fanny

2014-09-13 @ 22:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0