8

Två lediga dagar har passerat och jag har verkligen hunnit laddat batterierna. :) 
 
Sol, utprovning av bikinin, ännu mera sol i vår underbara sommarvärme, träning, bio, träning och ja det var nog det mesta. 
 
Igår hann jag inte med cardion i samband med styrketräningen, då jag skulle gå på bio (såg Baksmällan del 3) och inte hade jag gjort den under dagen så jag ville passa på att lapa så mycket sol som möjligt. Jag fick helt enkelt pallra mig till gymmet 23.30 för att ställa mig på trampmaskinen. Det gick riktigt bra ockörning har det verkligen börjat hända massor med formen. Magen är ännu bättre än tidigare i veckan! Yes!! 
Plockade ut min piercing igår, allt för att vätskan inte ska ligga kvar runt naveln. :) ser jätteknasigt ut, då den suttit där sedan jag var typ 16 kanske? Nåväl, allt för att toppa formen till MAX! 
 
I dag väntar jobb 10-19, sedan blir det träning som vanligt. Näst sista cardiopasset körs ikväll. Wohooo! 
 
 
Just nu frulle på balkongen.. 
 
 
Gårdagens kvällsmage efter cardion.. 
 
Instagram: fancy_
 
Ha en underbar dag! 
 

Kommentarer
Postat av: Maja

Jäklar Fanny vad snyggt det blir!! Kanonresultat!

Svar: Tusen tack Maja! :D
Fanny

2013-06-07 @ 09:46:09
Postat av: Ylva

Snyggt!

Hur kan piercingen bidra till mer vätska? Intressant!

Kram ylva

Svar: Tack Ylva! :)
Bra fråga.. Den bidrar nog inte till mer vätska, snarare att vätskan inte släpper helt om den sitter kvar. Jag vet inte exakt, utan jag fick bara order av coach att plocka bort den pga att vätskan ska släppa. :) jag ska gräva lite djupare i det. :)

Kram på dig!
Fanny

2013-06-07 @ 11:07:17
Postat av: Satu

JÄVLAR VAD BRA MAGEN BLITT!!!! <3

Svar: Tack babe!!! ❤ Jag är själv lite förvånad över resultatet. Synd bara att den är så svår att få till sin rätt när jag poserar framifrån. :(
Fanny

2013-06-07 @ 13:53:44
Postat av: Micke

Börjar se riktigt bra ut nu.. grymt!

Svar: Taaaack!! :)
Fanny

2013-06-07 @ 18:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0