12 dagar..

Klockan kommer hinna passera 00.00 innan mitt inlägg är klart och då slår räknaren om till 12 dagar. Mindre än två veckor kvar. 151 dagar har passerat och det känns helt otroligt att jag snart är i mål!
 
 
Efter rygpasset i fredags..
 
I fredags kom det fram en tjej på gymmet (som själv har tävlat) och berömde mig för min form (börjar bli hård, som man säger i branschen) och min fina posering. Det gör mig så himla glad och det är verkligen en boost som gör att jag sträcker på mig lite extra.
 
Poseringstränade ikväll och formen känns riktigt bra! Det är mina ben som det inte händer så mkt med, men det beror nog fortfarande på att jag kör cardio. Det kan hända mycket de sista dagarna. :)
Cardio i morse, 40min på trampmaskinen.
 
Jag har lagt in en ny växel och jag känner mig så himla laddad! Jag ska verkligen ge allt nu innan tävlingen.
Mentalt är jag redan där, som ett mantra ser jag mig själv gå t-walken om och om igen på scenen. Jag sätter poseringarna, hör mina vänner ropa mitt namn i publiken. Jag har lyckats, jag har nått mitt mål.
Snart är jag just precis DÄR.
 
På onsdag är det dags för formcheck hos Mr. Carlsson. På torsdag åker jag och provar bikinin. Jag måste bara försöka ragga ett sällskap som kan köra. Jag blir så himla trött när jag kör nuförtiden, så för att komma fram hel vore det ju en himla bra idé.
 
Nä, dags att sova nu då.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0