Oh Happy Day!

Idag har vårkänslorna bubblat inom mig. Tänk vad lite sol kan göra! :)
 
Eftersom jag började jobba kl.12 idag, så passade jag på att träna innan jobbet. Jag kan meddela att det är riktigt skönt såhär i efterhand, att slippa en sen kväll på gymmet.
 
Rygg och armar
 
5set latsdrag i maskin
5set sittande rodd i kabel
5set latsdrag bakom nacken
5set rodd i maskin
5set pushdowns - ss - skivstångscurl
 
40min cardio... Stånk och stön..
 
 
 
Efter träningen i bilen.. happy feeling
 
Just nu har jag så himla mkt energi som bubblar i kroppen, helt plötsligt så känns allt lätt och jag ska göra mitt absolut bästa och lite till dessa 10 veckor som återstår. Jag tänker inte låta något eller någon få mig ur balans. Det bara är så!!
 
Live and let live... ♥
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Hej!
Såg att jag aldrig svarade på din fråga vad jag blandar min kvarg med....mest apelsin och kanel. Men konstigt nog börjar jag sakna kvarg, fast jag avskyr den....det kanske är påväg att vända ;)
Jag börjar bli mer och mer sugen att sätta igång med träningen, men jag vet inte riktigt var jag ska börja. När du började din resa mot Bodyfitness var du redan aktiv eller började du från noll?

Svar: Hej Veronica!
Testa att ha i en skvätt funlight, då blir det mycket godare. :) Mina favoriter som jag brukar blanda i är; hallon/blåbär med funlight wild berries, eller äppelbitar och kanel med funlight appear.
Om du saknar kvarg så börjar du nog gilla det ;)

Jag tränade sporadiskt, men inte så mkt mer än så. Du kan läsa om hur allt började i detta inlägg: http://fannysundstrom.blogg.se/2013/march/my-journey.html
Fanny

2013-04-10 @ 20:56:03
URL: http://frunordvall.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0