BAM!

Jo ja tackar! Götapetter vilket härligt pass det blev ikväll. Fick ett sånt pump i mina axlar att smärtan nästan var outhärdlig. Varje övning tog som den skulle, kontakten fanns där hela tiden. LYCKA!
 
 
4set sittande press bakom nacken i smith
4set sittande sidolyft m. hantlar
4set press m. hantlar
4set liggande sidolyft m. hantlar för baksidan
4set hängande benlyft - ss - frontlyft m. viktskiva
2set sidoböj m. viktskiva
 
Jag valde att inte köra baksida lår då det bli ett benpass på onsdag med Fredrik. Det blev alltså bara axlar och mage.
 
I morse lyckades jag försova mig till Factor.. vaknade 7.40, det fanns inte en på kartan att jag skulle hinna till passet. Fick snopet boka av mig.. SKÄMS!
 
I morgon blir det gym med Linn, kanske ett pass på Factor. För övrig så är jag nu ledig i två dagar. Känns ganska skönt med sovmorgon i morrn. Ingen klocka som väcker mig. :)
 
 
Dagens räddning! Men förbaskat dyr på hälsokosten mittemot jobbet. Hela 29kr!! Sinnes!
Jag får helt enkelt se till att handla på maxi och ha ngr liggandes på jobbet istället.
 
Eat, train, sleep and repeat!
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej! Älskar din blogg och tycker att du verkar ha en bra och hälsosam inställning, så jag tänkte ställa en fråga… Jag vill verkligen tajta till kroppen, gärna gå ner ca 3-4 kg men samtidigt bygga muskler. Känns sjukt motigt just nu. Har börjat köra ca 7 pass i veckan, med 1-2 vilodagar. Det blir mest spinning och gym. På gymmet blir det 20 min intervaller på bandet samt ben ena dagen, armar andra och mage den tredje, sen börjar jag om. Ganska tungt, iallafall för mig, haha. På senaste tiden tycker jag mest att jag står stilla eller rent av går upp i vikt… En dags matintag kan se ut såhär: Bananplättar (2 ägg och en banan) tillsammans med lättkvarg och bär, lunch brukar vara lax/kyckling tillsammans med broccoli och blomkål och till middag en burk tonfisk blandat med en halv avokado. Ibland tar jag ett mellanmål på två ägg. Äter jag för mycket/lite? Snälla, skulle verkligen uppskatta lite hjälp, har helt kört fast. Kan tilllägga att jag är 165 och väger 55 kg, 22 år gammal.

Svar: Hej Angelica! Tack! Va glad jag blir! :)
Jag är inte utbildad inom kost, så det är väldigt svårt att säga vad som kan hjälpa just dig. Spontant efter att ha läst din kommentar, så skulle jag först och främst se över träningen då du kör 7pass/vecka. Du bör kanske dela upp kroppen mer. Nu kör du 3split men sikta hellre på 5split, ex ben, armar, axlar, rygg, bröst. Mage klämmer du in 2-3pass/vecka tillsammans med de andra muskelgrupperna.
Att gå upp i vikt/stå stilla kan bero på att du lagt på dig muskelmassa. Spegeln och måttbandet är bättre redskap än vågen.
Sikta på bra mellanmål, ät varannan/var tredje timme. Våga även äta kolhydrater som pasta, ris, potatis. Lite mer till lunch än till middag. Tycker inte alls att du äter för mycket, snarare för lite. Kroppen behöver bränsle när man tränar, även om man vill tajta till den. Jag kan inte ge bättre tips än såhär, så jag rekommenderar dig att ta hjälp av en coach/PT som kan se över din träning och kost, samt göra upp en plan utifrån dina önskemål. Tro mig, det är värt varje krona! :)
Lycka till nu tjejen och kör hårt! :)
Fanny

2012-10-02 @ 12:44:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0