USA, Vegas, Pahrump!

Då var resan bokad! Jag ska åka till Pharump, Nevada och hälsa på mina underbara vän Emma. I 7 år har jag sagt att jag ska komma, nu är det äntligen dags. Bättre sent än aldrig eller? ;)
 
Har nästan resfeber redan och det är 2½ vecka kvar innan avresa. Det jag gruvar mig för är att jag åker helt själv, det har jag ALDRIG gjort. Har alltid rest med pappa, förutom förra året med Vicky. Att jag nu ska hitta överallt själv, fråga när jag inte vet vart jag ska m.m, det gruvar jag mig mest för.
Men det för ju något gott med sig, jag kommer vara en erfarenhet rikare efter den här resan. Rätt vad det är så åker jag helt själv någonstans nästa år.
 
 
 
 
Nu är det jobb för hela slanten ända fram till nästa tisdag, Men jag har ju en underbar semester att se fram emot, så dagarna går förhoppningsvis fort.
 
10 dagar till semester, 17 dagar till destination USA. :D
 

Kommentarer
Postat av: Satu

Gud vad kul!

Svar: Jaaa, ska bli så himla najs! :D
Fanny

2012-07-04 @ 00:12:53
URL: http://satumustonen.blogspot.com
Postat av: Micke

Låter grymt. Njuuuuuut!!

Svar: I will! :)
Fanny

2012-07-04 @ 01:08:37
Postat av: sophie

Jävlar, USA! VA HÄFTIGT:)

Svar: JAAA!! :D
Fanny

2012-07-04 @ 07:39:28
URL: http://sophan.blogg.se
Postat av: BillyPancho

USA!?, I was way off! :)
Nix, US of A har jag inte varit till, men det låter skoj! Vegas måste vara kul att se, även om jag inte är någon "spelare".

Det är rätt skönt att resa själv oxå, ingen att ta hänsyn till osv. Jag har rest några gånger själv (typ medelhavet) för att kunna fokusera på bokskrivande, har sina plus och minus som allting. Kan dock förstå om det är mer oroligt som tjej, men du är ju STARK, so no problems right? :-)


Svar: Haha, waaay off! :) Jag har inte tänkt spela, men är jag ändå i närheten så måste jag ju iaf se Vegas. :) Eller hur, jag ska nog klara mig galant. Bara läskigt när jag aldrig rest så långt själv. :)
Fanny

2012-07-04 @ 08:06:08
URL: http://pekamedhelahanden.blogspot.se/
Postat av: Madde

Kan inte beskriva hur avundsjuk jag är! :D Så jäkla kul du kommer ha! :)

Svar: Hihi.. förstår det. ;) Jag kommer ha det helt underbart! :D
Fanny

2012-07-04 @ 09:48:43
URL: http://storytoldbym.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0