Hårfix, träning, posering.

Fullbokad agenda idag, men just idag känner jag mig i fas igen. Jag har fått beta av en massa som legat över mig och känner nu ett lugn inombords.
 
Började dagen med att få bli ompysslad hos bästa Lia på Rubb & Stubb. Lite löshår i min sidecut, färg, toppning och lite lockar. Jag blir sååååå himla nöjd varje gång!! :) Nu känner jag hel igen.
Har en gryyyymt rolig grej på gång, men mer om det senare... ;)
 
 
Innan benpasset med Mr. C..
 
Jag lovar att jag inte såg lika pigg ut efteråt. Ett benpass som redan nu känns i mina lår. Min coach är bästa bencoachen. :D Ingen tvekan om saken. Grym kontakt från början till slut, skakade som ett apslöv under sista övningarna.
 
5 set liggande benpress superset med hacklift (tror det blev 5, mitt minne är inget att lita på ibland)
1 set där vikterna droppades

3 set i sittande benpress, ca 1dm brett mellan fötterna, flex i benen under hela rörelsen. sakta ner och lika sakta upp, det var ren och skär smärta!!! 6 reps och sedan 6 korta reps direkt på det. Skakade som ett asplöv. Grymt skön övning!

3 set med tyngre vikt, 3reps fulldjupa pressar och därefter 3 korta, detta 3 vändor på varje set. Alltså döden! Avslutade med att pumpa ur x-antal korta pressar.

 
Nu börjar poseringarna sitta, det har blivit mycket bättre med min "dåliga" sida, så bra att jag till och med kan visa upp den nu. :)
 
 
Den vänstra bilden är min dåliga sida (höger sida), faller lätt framåt här, men konturerna på magen är dock bättre på den sidan. På den högra bilden (vänster sida) har jag lättare att vrida kroppen och samtidigt svanka, utan att falla framåt. Men nu ser båda sidorna jämnare ut än tidigare! Mer svank på v. bild så blir allt mkt bättre.

Jag är nöjd.. bara att nöta mer så sitter det som ett smäck sedan. Körde lite t-wak så gott det gick, fanns inte riktigt ytan för det. Men där känner jag mig faktiskt riktigt trygg. Inga problem att svassa runt i klackarna. ;)
Tack Denicé för din hjälp ikväll. Guld värt! ♥
 
 
Såhär fin var jag i håret när jag lämnade salongen.. Looooooove it!
 
Dags att försöka röra mig mot sängen, cardio i morgon bitti. Jag tror att det får bli ett spinningpass. :)
 
All in all så har jag haft en fantastisk dag.
 
Godnatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0