Demoner

Såhär efter en lång diet och efter att ha varit i mitt trivs bästa form, så känns det väldigt konstigt att lägga på sig på så kort tid. Missförstå mig inte, jag är absolut inte tjock, men skulle kunna kalla mig "smalfet".. Det jag känner inombords går inte ihop med det jag ser i spegeln, då jag i mitt huvud tycker att jag ser ut så som jag gjort de senaste veckorna innan tävling, tight midja. Det här är hjärnspöken som kan komma efter tävling, jag måste helt enkelt bara bita ihop tills dom förhoppningsvis försvinner. 
 
När det sedan inte känns bra på gymmet, trött med dålig kontakt och inget tryck i kroppen, då gör det liksom inte saken bättre. 
 
 
Allt är inte guld och gröna skogar, det går upp och det går ner. Just nu ganska mycket ner... 
 
Såg fram emot ett grymt ryggpass, men jag kan inte påstå att jag är stolt över min prestation. 
 
3set försökt till chins
4set sittande enarms-rodd 
4set stående t-bar (tror jag den kallas)
4set latsdrag
 
Nu blir det en dusch och sedan ska jag skalla kudden.. 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hoppas att du mår bättre idag!

Svar: Tack snälla, det känns faktiskt lite bättre nu. :)
Fanny

2013-07-09 @ 10:57:00
URL: http://amandawellness.blogg.se
Postat av: Stina

Du är grym Fanny! Tänk bara på hur långt du har kommit! Du om någon var värd att få unna sig lite, efter all din möda och ditt slit :-) (Kan för övrigt tillägga att det krävs ordentligt med disciplin för att inte falla för högen med chokladkakor som gömmer sig i skafferiet på Odlarvägen... Du är inte den enda som fallit dit!)

Du ska se att det ljusnar med tiden! Tänk bara på de dalar du stötte på och övervann innan tävlingen :-) Straight roads do not make skillful drivers!

Stor kram!

Svar: Meeeen va glad jag blir, vilken pepp kommentar! Tack snälla! :) Haha, eller hur. Helt omöjligt att motstå den högen. ;)

Riktigt bra slutkläm där, det citatet tar jag med mig!

Stor kram tillbaka!
Fanny

2013-07-09 @ 16:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0