Träning och posering

Måndagar innebär baksida ben, axlar och mage. Sagt och gjort! Har börjat köra lite extra rumpa dessa dagar, vilket inte alls skadar. ;)
 
4set liggande lårcurl - ss - stående lårcurl
5set raka marklyft
5set sittande hantelpress
5set sittande sidolyft m. hantlar - ss - v-ups
5set liggande sidolyft för baksida - ss - frontlyft m. hantlar
3set utsida höft i kabel - ss - kickback i kabel
3set crunches i maskin
 
Det var de hele! Otroligt skönt pass! Lite seg i kolan och öm i kroppen från gårdagen. Men riktigt skön kontakt i axlarna. Bra pump! ;)
 
Kl. 18.00 befann jag mig på Bjurhovda Gym, poseringsträning stod på agendan. Mötte upp goa Frida och vi började med att gå igenom vad jag behöver förbättra utifrån min grund.
Front, sida, bak, sida. Redan nu var svanken trött, jösses! Det gäller att börja öva, öva och ÖVA!
Linnet rök och tightsen likaså, stod nu i sport-bh och hipsters. (Ingen mening att bry sig, jag kommer ju ändå stå i bikini på scenen) Och helt ärligt så brydde jag mig inte heller, trots att det var detta jag var mest nevös över, utan jag var bara så fokuserad på att ta till mig allt från Frida och känna hur det kändes i kroppen när jag gjorde rätt. Men sedan var det inte så himla mkt folk där.
 
Front, sida, bak, sida, front. S-pose och t-walk. Svetten lackade i pannan, kroppen skakade och svanken stretade emot. Värsta träningspasset! Känner redan hur träningsvärken smugit sig på i svanken. haha!
 
Frida tog även bilder som hon kommer skicka till mig. Jag har ingen aning om hur dom blev, men om ngn blev ok så delar jag med mig. :)
Fick mig en rejäl ego-boost då hon berömde mig för min form och även hur bra jag var på att posera för att vara "rookie". Det väger tungt att få höra det från henne.
Med andra ord så lönar det sig att öva hemma, även om man inte kan alla småjusteringar.

Jag är riktigt nöjd! Det här behövdes verkligen, nu känner jag mig mkt tryggare. 
Nu vet jag vad jag behöver jobba på och jag kommer börja öva redan nu. Poseringen ska sitta när jag väl ska upp på scenen. Det enda jag ska tänka på är att ha kul och stråla! :)
 
 
Min middag.. så sjukt gott!
 
Godnatt och sov så gott
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0