Strike

Ikväll blev det bowling med mina kära kollegor, träningen blev alltså förflyttad till helgen istället.
Jag är ju verkligen ingen morgonmänniska, speciellt inte när jag var så slut på i kroppen som jag var igår kväll. Gjorde ett tappert försök att vakna vid 7 i morse, men det gick verkligen inte.
 
I morgon däremot blir det gym kl.8, sedan lite mellis och vila innan Factor kl.11.35. Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna köra det som står på schemat. Gruvar lite för att det blir frontsquat eller deadlift. Ländryggen är fortfarande öm efter poseringen. Jag har ju haft problem med den en tid och det är inget som jag vill dra på mig igen. Men jag kanske kan få köra ngt annat om det inte funkar för mig. Vi får se helt enkelt!
 
 
Sov gott!
 

B.. B.. Beeeeen!!

Idag låg ångesten över mig hela dagen inför kvällens benpass. Varför ska det alltid vara så ångestladdat?!
Önskar att jag kunde älska att köra ben, men jag HATAR det. Samtidigt som jag på något konstigt sätt älskar känslan under passet och såklart efter, när jag äntligen är klar. ;)
Näää, bättre ben står på önskelistan, så då gäller det helt enkelt att jobba för det.
 
 
Framsida ben/vader/mage
 
4set hacklift
6set liggande benpress
4set boxsquat
4set benspark - ss - utfallsgång
4set "rump-maskin"
3set stående vadpress
3set sittande vadpress
4set crunches i maskin
 
Avslutade med stretch framför ridsport på tv:n. Jag är ju stelare än ett kylskåp, så jag MÅSTE bli bättre på att stretcha. Punkt!
 
Lite kort om dieten
 
Jag är inne på min 9:e vecka, 26 dagar kvar till "halftime". Då har jag alltså gjort halva jobbet. Tiden går så sjukt fort! Det gäller att hålla i sig i svängarna!
 
Det går bra, jag har inga större problem annat än att vissa dagar är jobbigare än andra. Jag är alltså mer eller mindre hungrig mellan mina mål. Idag var en sån dag där hungern var påtagligare. Min lösning då är att dricka sockerfri dryck med bubblor, det ger ju en mättnadskänsla. :) Cola-zero och Celsius for the win!
Vatten funkade bra förut, men jag får dricka sådana mängder för att det ska ge någon effekt och det gör ju att toalettbesöken blir för många. När hungern är som den varit idag, så är energin inte på topp. Det märks på mina träningspass. Jag får helt enkelt kämpa hårdare på det mentala planet, jag får inte ge upp!
 
I morgon är det torsdag, snart är det alltså ledig fredag, helg och en massa gott och mys! :)
 
Jag är ju lite nyfiken på hur det går för er med er träning? Om ni har något mål? Dela gärna med er!
Tjejklassikern? Gå ner i vikt? Springa milen? Inplanerat löplopp? Äta nyttigare? Komma i form?
 
Godnatt
 
 

Peekaboo!

Dagsformen så tydligt som det bara kan bli..
 
Jag har endel småfix att öva på när det gäller poseringen. Men det känns bra och jag har ju gott om tid på mig.
Det var onekligen jobbigt att spänna varje muskel samtidigt som jag ska svanka allt som går, sträcka på mig, vrida överkroppen åt ett håll samtidigt som höften ska vara stilla.
Här snackar vi kylskåpsstel!
 
Träningsvärken i svanken idag är värre än när jag har kört marklyft. haha!
 
 
Tyvärr är ju mina pinnar till ben fortfarande bara pinnar...
 
Tisdag = Rygg/armar
 
4set latsdrag i maskin
4set sittande rodd i kabel, drop sista set
4set latsdrag bakom nacken i kabel, drop sista set
4set stående hög-rodd i kabel
4set lat-pullover i maskin
4set latsdrag i kabel
 
3set bicepscurl i kabel - ss - pushdowns i kabel
3set bamsen - ss - enarms-sträck i kabel
 
Nu är det snart läggdags, men först dagens sista måltid. Mums!
 
 

Träning och posering

Måndagar innebär baksida ben, axlar och mage. Sagt och gjort! Har börjat köra lite extra rumpa dessa dagar, vilket inte alls skadar. ;)
 
4set liggande lårcurl - ss - stående lårcurl
5set raka marklyft
5set sittande hantelpress
5set sittande sidolyft m. hantlar - ss - v-ups
5set liggande sidolyft för baksida - ss - frontlyft m. hantlar
3set utsida höft i kabel - ss - kickback i kabel
3set crunches i maskin
 
Det var de hele! Otroligt skönt pass! Lite seg i kolan och öm i kroppen från gårdagen. Men riktigt skön kontakt i axlarna. Bra pump! ;)
 
Kl. 18.00 befann jag mig på Bjurhovda Gym, poseringsträning stod på agendan. Mötte upp goa Frida och vi började med att gå igenom vad jag behöver förbättra utifrån min grund.
Front, sida, bak, sida. Redan nu var svanken trött, jösses! Det gäller att börja öva, öva och ÖVA!
Linnet rök och tightsen likaså, stod nu i sport-bh och hipsters. (Ingen mening att bry sig, jag kommer ju ändå stå i bikini på scenen) Och helt ärligt så brydde jag mig inte heller, trots att det var detta jag var mest nevös över, utan jag var bara så fokuserad på att ta till mig allt från Frida och känna hur det kändes i kroppen när jag gjorde rätt. Men sedan var det inte så himla mkt folk där.
 
Front, sida, bak, sida, front. S-pose och t-walk. Svetten lackade i pannan, kroppen skakade och svanken stretade emot. Värsta träningspasset! Känner redan hur träningsvärken smugit sig på i svanken. haha!
 
Frida tog även bilder som hon kommer skicka till mig. Jag har ingen aning om hur dom blev, men om ngn blev ok så delar jag med mig. :)
Fick mig en rejäl ego-boost då hon berömde mig för min form och även hur bra jag var på att posera för att vara "rookie". Det väger tungt att få höra det från henne.
Med andra ord så lönar det sig att öva hemma, även om man inte kan alla småjusteringar.

Jag är riktigt nöjd! Det här behövdes verkligen, nu känner jag mig mkt tryggare. 
Nu vet jag vad jag behöver jobba på och jag kommer börja öva redan nu. Poseringen ska sitta när jag väl ska upp på scenen. Det enda jag ska tänka på är att ha kul och stråla! :)
 
 
Min middag.. så sjukt gott!
 
Godnatt och sov så gott
 

En dag i backen

För det första så har jag inte stått på ett par skidor sedan jag var kring 12-13år, det var en dag i backen hemma i Storuman. Utöver det så har jag provat åka bräda en dag i Nallovardo. Båda gångerna med Vicky och hennes familj. Men andra ord så har jag inte åkt så himla mkt, typ ingenting.
Men efter lite övertalning från fröken Andersson, så lånade jag ihop skidor, pjäxor stavar och hjälm av min kollega Glenn. Guld värt!
 
Kl. 10.00 var vi på plats på Romme Alpin i Borlänge.
 
Först var jag nervös över att ta mig upp i liften, men när det gick bra så var jag såklart orolig över hur jag skulle ta mig ner. Herregud, kunde ju inte ens svänga! hahaha..
En vurpa senare så var jag nere, stilen ska vi inte ens tala om. Föreställ er bara en liten 7-åring som åker brett med benen och armarna rakt ut i sidorna, antingen plogande eller störtandes nerför backen. Det var jag det!
Åk nr. 2, började bra, lyckades få till svängarna bättre. Sista backen delade sig till en lätt och en svår (blå och svart).
Ida och Vicky skulle prompt åka i den svarta och jag skojar inte när jag menar att jag knappt skulle åka stjärtlapp nerför den. Dumt nog gav jag med mig och släppte på nerför stupet. Oh my!! hahaha
skidorna flög och jag flög. Arg som ett bi! Antalet vurpor och svordomar innan jag var nere ska vi heller inte tala om. Men det gav iaf tjejerna ett gott skratt och såhär i efterhand var det faktiskt himla roligt. Men det bör tilläggas att jag åkte endast gröna och blå backar resten av dagen. (Mycket lätt och lätt).
 
Ju fler åk vi gjorde desto säkrare blev jag. Men så fort det blev lite brant så hade jag svårt att bromsa in farten, då blev det i princip störtlopp!! Tänkte varje gång "vurpar jag nu då kommer det gör ont".
Jag gillar flacka backar, där jag kan svänga och hålla en kontrollerad fart. Då njuter jag. :)
 
Sjukt rolig dag, som vi förhoppningsvis kommer göra om i slutet av mars. Hoppas bara snön ligger kvar i backarna till dess.
 
 
Solen valde att titta fram på eftermiddan.. lovely!
 
 
Jag och fina Ida i backen..
 
 
Snygg-Vicky...
 
Krämporna idag är en svullen och stel fot, ömma punkter efter alla fall, ont i höger handled och båda skenbenen.
Men lätt värt det! :) I'm hooked!
 
 

Ledig

Tredje lediga dagen, just nu gör så lite som möjligt.

Men snart är det dags för gym, storhandling, matlådefix och ikväll ska jag för första gången någonsin poseringsträna! Lite nervöst om jag ska erkänna, men det blir nog bra. ;)

Har haft en underbar helg! Gårdagen i skidbacken var bästa på länge. Mer om den senare. :)



Friday - My day!

Startade min dag med frulle, spinning och sedan var jag sällis till tjejerna när dom åt gofrulle på Sportköket. Satt och sög på mina aminosyror och en kopp kaffe. Inte alls avis! Men det är sååå värt det!
 
Jobbade 11-19 och sedan körde jag raka spåret till gymmet för att köra bröst/triceps.
 
Riktigt nöjd med min träningsdag, skönt att låta flåset få jobba lite. ;)
Det blir ju inte så mkt av den varan nuförtiden.
 
Bröst/Triceps
 
4set lutande hantelpress
4set flyes i c.c
4set press i maskin
4set lutande flyes m. hantlar
4set pushdowns m. rep - ss - pushdowns m. stång, båda i kabel
 
Kände hur hungern vred och vände i magen, så jag orkade inte köra mer utan tackade för mig och åkte hem. Eftersom passet kändes riktigt bra, gjorde det inget att det blev så kort.
 
 
Hann med lite posering framför spegeln..

Jag kan ju tyvärr inte ta kort på mig själv - in action - på gymmet, så ni får helt enkelt stå ut med mina "spegelbilder".
 
 
Min söndag kommer bli väldigt spännande... Mer om den i morgon
 
Jag och Vicky är bjuden på frulle hos Frida i morgon kl.10, kommer bli myyys. ♥
Nu har jag verkligen längtat efter mina american pancakes, så kommer kliva upp tidigare i morrn för att steka ett gäng och ta med mig. :) Mums!
 
Tre dagars ledighet väntar, ganska skönT!
 
Hoppas ni har en mysig kväll.
 
(Jag skiter i att skriva om mina två senaste träningspass som jag lovat, körde ändå inget utöver det vanliga) ;)
 
Pusshej!
 
 

Just nu!

Inga skor och dags för gym. Då får man träna i strumporna då, mysigt!


Trött

Kvällen har spenderat framför datorn i ett försök att fixa ett helt nytt spinningpass till morgondagen. Men jag och tekniken går inte hand i hand ibland, ikväll är ett sånt tillfälle. Jag har lyckats få till lite nya låtar iaf, men "grunden" är densamma. Jag orkar helt enkelt inte pilla nå mer utan säger godnatt!
 
Träningen gick för övrigt ASBRA!
Rygg - check
 
Sedan har jag en sjuk träningsvärk i mina ben från passet i onsdags (som jag fortfarande inte skrivit om)
 
Ska bli skönt att trampa ur lite stelhet i morgon bitti. Men nu måste jag verkligen sova!
 
 
Sov gott...
 
 

Lunch!

Äter varje tugga med omsorg, underbara dietmat!

Bulgur, kotlett, sallad.

Ha en underbar dag!


Drum roll...

Happy girl, happy coach, happy day!
 
Startvikt: 66.4kg
Nuvarande vikt: 64.5kg

Jag har minskat med 920g fett sedan sista mätningen. Muskelvikt +/- 0.
Fettprocenten har minskat med 1.91% sedan starten i januari. Det går sakta men säkert åt rätt håll. :D
Ingen cardio behövs ännu, det är ju bara februari än så länge. :)
 
 
Efter mitt besök hos Mr. Carlsson så känns det mkt bättre!
 
Skriver mer om träningen senare.. Nu blir det maaaaaaat!
 
 
 

Puma Faas Running

Ett måste till min träningsgarderob! ♥
 
 
Ingen träning för mig idag.. Så jag bollar om lite med mina pass den här veckan och kör ett på lördag istället för idag.
 
Igår blev det baksida ben.och axlar
 
6set liggande lårcurl - ss - stående lårcurl
4set raka marklyft
4set Två olika rumpövningar i kabel (Måste jobba lite extra på den lille)
5set sittande hantelpress
4set liggande sidolyft . hantlar för baksida
4set sittande sidolyft m.hantlar
 
 
Min enda träning idag.. dessa klackar ska kännas som ett par tofflor när jag kliver upp på scenen.
 
Nu soffhäng med min bok.
 
Ciao!
 
 

April, april!

Ja, man kan ju tro att det är 1:a april idag och alla andra dagar också för den delen. Den jag försöker lura är ingen annan än mig själv.
- Hej, mitt namn är pinnen och jag har tänkt tävla i Bodyfitness!
 
Hahahaha! Vilket skämt...Jag skrattar mig harmynt!
 
Jag ber om ursäkt för min äckligt negativa ton.. Men precis såhär känner jag mig idag, som ett stort skämt!
 
 
Som benet på en stol...en pinne!
 
Det kanske känns bättre i morgon, kanske inte. Men det här är vad som snurrar i min skalle och då är det detta ni får läsa om.
 
Godnatt //Pinnen
 

Lördagsmys

Underbara kväll ♥
 
 
Jag och Mio..
 
 
Middagen och efterrätterna.. Palt, Semla och Oreo Cheesecake..
 
Har tyvärr åkt på en förkylning här i dagarna, hoppas den har lagt sig till morgondagen.
 
Ligger bara hemma i soffan och myser/kurerar mig. Lite glass skulle sitta fint, men nähäpp, Ägg och aminosyror är vad jag har kvar att mumsa på, tar nog en kopp te också. :)
 
Trevlig söndagkväll!
 
 
 

Lördag coming up!

Ikväll har jag bakat en oreo cheesecake till morgondagen. Åker till min kära mamma där även Lina, Elin, Linda och Mio kommer vara. Det blir Palt, mys och sjääälvklart denna goding till en kopp kaffe. Mums!
Men först jobb 11.00-17.30..
 
 
Körde rygg och biceps idag.
 
4set lat. pullover
4set stående rodd i kabel från nedre trissan
4set framåtlutad stångrodd
4set hantelcurl
4set curl m. rep i kabel
4set "bamsen"

Bra pass, mycket bättre än gårdagens. Som såg ut såhär, bröst och triceps
.
4set lutande hantelpress
4set lutande hantalflyes
4set press i c.c
4set flyes nerifrån i c.c
4set pushdowns i kabel
4set skull crushers
 
Men nu kom jag på att jag glömde köra mage idag, darn! Får mosa igenom den lite i helgen istället.

Nu ska jag återgå till min garderobsrensning innan jag kryper i säng och läser om kära Mr. Fifty..
 
 

No.2

 
Igår läste jag sista sidan på första boken. Jag måste ju bara läsa andra.. ;)
Men väljer att läsa de resterande två på engelska.
 
Kroppen känns bättre idag, mkt bättre! Sov dock lite halvtaskigt inatt, vaknade svettig och omtöcknad. Febertopp? I don't know.. Men huvudsaken är ju att jag mår bra idag. :)
 
Nu lite läsning innan gymmet.
 
Ha en skön fredag!
 
 

Väggen och blommor..

Jag har inte gått in iden, men jag lutar mig lite försiktigt mot den, bara för att hålla mig uppe.
Blä!! Förutom en apjobbig träningsvärk i mina ben/rumpa så känns det som jag har växtvärk, som när man var liten, rena rama benvärken. Usch vad det slukar energi ur mig!
 
 
Typ såhär känner jag mig.. Helt paj!

Förmiddagen gick hur bra som helst. Uppe tidigt, pigg och alert! Tvättat, städat och donat på här hemma. Men sedan vid 15 tiden, precis när jag och Sofie körde ett tröningspass ihop så sa kroppen ifrån.
 
Varje cell skriker efter energi, men det finns inget att hämta. Nada. Zip. Zero. Nothing!
 
Bäddar ner mig i soffan och slötittar på ngn film.
 
Titta så fina blommor jag fick idag! Det värmer så himla mkt i mitt lilla hjärta.
 
 
Han är en av mina bästa, min stöttepelare, mitt bollplank, min förebild. Han är min pappa! ♥
 
Skriver mer om dagens träning senare eller i morgon, nu orkar jag inte.
 
Hejsvejs

Alla ♥-dag..

...eller bara en helt vanlig, ledig, torsdag. :)
Jag riktar min kärlek lite extra mycket till familj och vänner.
 
Idag blir det en städ-, tvätt- , handlings- och ärende-fix-dag. Jag har massor som behöver bli gjort som jag bara gått och dragit på. Varför kan jag aldrig lära mig att ta det pö om pö, istället för att "samla allt på hög".
Det är ju tur att jag är ledig i morgon också, Ooooom jag inte skulle hinna med allt.
 
 
Ha en underbar dag!
 
Nu blir det frukost-mys framför nyhetsmorgon.
 
Puss

Legs - Madness!

Ja, som jag skrev tidigare så var jag helt slut efter passet. Helt. Slut!
Men jag är himla nöjd. Det är ju en riktigt skön känsla att bli så uttömd fysiskt och mentalt.
 
Soffan var det enda som gällde.
 
Ben/vader/mage
 
6set liggande benpress
4set sittande benpress
4set bulgarian split squat
4set benspark
4set stående vadpress
4set crunches på boll - ss - russian twist
 

 
Efter passet och dagens middag..
 
Kassler med avokadosallad, jag älskar min dietmat!
 
Var in och hälsade på Hultan när jag ändå var nere på stan, så jäkla kul att surra även om det bara var ngr min. Så jäkla go tjej som verkligen ger en energi!
 
Nu är det snart läggdags, men först kvällsmål och soffhäng. Just ja.. köpte ju ett par skor idag, men är inte helt 100 på att det blir dom. Ni får se så fort jag bestämt mig. :)
 

Sov gott!
 

Ledig

 
Har spenderat förmiddagen i soffan med min bok.. Men till slut var det någon som tyckte att det var dags för mig att sluta läsa. Sötnöt!!
 
Kom precis hem från gymmet där jag körde ett benpass som tog kmusten ur mig. It was madness!
Jag är helt tom i kropp och knopp! Nu blir det en powernap så jag blir människa igen.
 
 

Dieten

Jag har nu påbörjat v.7 på dieten och det känns i kroppen att det har hänt massor.
Rumpan börjar bli mindre -> byxorna hänger.
Magen är tajtare -> alla toppar sitter snyggare.
Brösten har blivit mindre -> bh:ar sitter inte som dom ska.
Haha! Får börja hålla mig till sport-bh även till vardags.
 
Får nog även ta och köpa mig ngr billiga byxor på H&M som sitter lite bättre än mina jeans.
Men jag är sjukt nöjd!! Helt plötsligt så känns dieten så himla lätt. När resultaten kommer som ett brev på posten, så är det inte värt att fuska. Även som suget sätter in så är viljan mkt starkare. Det är en skön känsla!
 
Jag känner mig fortfarande hyfsat starkt i kroppen, tar slut liite snabbare bara. Men det är bara att köra på!
 
 
Dagsformen efter träningspasset...
 
4set latsdrag i maskin
4set sittande rodd i kabel
4set latsdrag bakom nacken
4set sittande bakåtlutad rodd i kabel
4set liggande hantelrodd
4set latsdrag smalt grepp
4set bicepscurl m. rep i kabel - ss - pushdowns i kabel
4set bamsen - ss - enarmssträck i kabel

Nu är jag ledig i hela 3!! dagar. Fatta va skönt!
I morrn ska jag ner på stan och köpa tävlingsskor! :) Det är ju dags att börja poseringsträna och nöta fram och tillbaka i klackarna, så allt sitter när jag väl ska upp på scenen. 
 
Godnatt på er!
 

Fettisdag, Fet-tisdag, Fettis-dag..

Död åt alla semlor! Jag menar det!!
 
 
Hela Facebook och Instagram är förpestad med denna underbart goda bakelse.. Jag erkänner, I LOOOOVE IT! Men int fan kan jag äta ngn ändå. Just rub it in my face!!
 
Åker och kör ett pass på gymmet istället, ryggen ska få sig en genomkörare.
 

Mellanmål och date..

...med Mr Grey.
Ok.. nu är jag lika dryg som alla andra som snackar om den här boken. Men jag kan bara inte hjälpa det. ;)
 
 
Min date på rasten..
 
Vilar middagen ett tag innan det är dags för gym, så jag passar på att läsa lite till.
 
 

Mat, recept och NOM.

Då var den här helgen över och jag bjuder på en massa matbilder från dagen och gårdagen.
 
 
Min goa middag..
 
Kassler, sparris, tomater, avokado och rödlök.
 
Har spenderat kvällen hemma hos Satu ♥ Sjukt länge sedan vi sågs, så det var på tiden. :)
Jag hade inte hunnit få i mig mitt ena mellanmål, så jag körde av avstickare och mumsade i mig en nyttig ostakaka. Jag säger då det, ni måste bara prova den! Supergod!
 
 
Supegod och nyttig ostkaka..
 
1 ägg
2 äggvitor
200g keso 4%
30g vaniljprotein
Kanel (alt.rivet citronskal/saffran)
 
Rör ihop och häll upp i en form, in i ungen i 15 min. Det landar på 464kcal och den räcker gott och väl till 2 personer. Väljer man 1.5% keso så blir det ännu mindre kcal.
Vill man göra den lite onyttigare och ostigare, strö riven ost på toppen. 
 
Avnjut precis som den är eller tillsammans med hallon, blåbär eller andra bär. Men ju mer bär på sidan av, desto mer kcal blir det. ;) Är man på diet så blir det inga bär, iaf inte för mig.
 

 
 
Middag 1, fläskfilé med klyftpotatis och chilibea.
 
 
Middag 2 på NOM, Flankstek med potatispuré, champinjoner och ngn sås. 
 
Köttet var "to die for". Det var första men absolut inte sista gången som jag satte min fot där.
Supermysig kväll med min fina ♥
 
Men nu är det dags att soooova. :)
 
Godnatt!
 

Kan man äta för mycket?

Näääääähä!
Fy.Fan.Va.Gott! Mättast i stan är vi. Sinnesjukt god frukost. :)
Två glada dietande tjejer hängde på låset till frullen på stadshotellet. Kl.07.30. Nästan 3h senare rullar vi ut därifrån. Haha, lovely!
 
 
Schuuukt mätta... 
 
 
 
Våfflorna är inte från denna värld! Om ni bor i Västerås och vill lyxa till det någon frukost, så kan jag varmt rekommendera Elite Stadshotell.
 
 
Snart är det dags för jobb, men bara 4½ timme. Skönt med kort lördag!
 
Ikväll blir det mys med Vicky ♥ DET ser jag fram emot.
 
Önskar er underbar lördag! :)
 
 

Workout med Denicé-fis ♥

Hepp hepp, legday!
 
Kopierar upplägget från Denicé blogg rakt av.
 
Dagens upplägg:
Ben. Slr= Slowrep, 5 sek upp, 5 sek ner<
Slowrep 10 st max. 

5 set “vanliga” boxsquat, tunga 1-3 rep
1 set Slr. Legcurl
1 set Slr. liggande Benpress
1 set Slr. Benspark

Jag körde alltså lite annorluna än vad jag brukar. Men ni kanske känner igen 5/5 tempot? Det körde jag under min vilomånad, så det var inte nytt för mkt. Men det är mycket nyttigt att variera träningen. :)
Har ni aldrig testat att köra "slowrep" så tycker jag att ni ska göra det. Helt galet va det svider i muklerna! Smärtan efteråt är brutal och jag blir nästan illamående. Det låter kanske inte som ngt man vill sträva efter, meeeen nu är det ju så att det är precis där jag vill hamna. Det SKA vara jobbigt och det SKA vara obekvämt. Det är när man pressar sig själv som man också utvecklas.
 
Bra pass.. mkt bra pass!
 
 
Skins.. typ bästa brallorna.
 
I alla fall nu när jag är lite tajtare i formen, annars sitter dom fasligt tajt i midjan.
 
 
Alltså.. det där med att göra sig ful på bild är inte min grej. Jag blir ju verkligen FUL! haha.. Denicé den jävla sötnöten! Jaja, jag måste väl bjuda på mig ibland.
 
 
Frullen från i morse.. jag påpekar det igen, LÖÖÖÖÖV örtsalt!
 

Snö ute. Sol inne.

Efter tre dagars mer eller mindre ihållande snöfall så kände jag att jag behövde få lite Svensk "vintersol". Ett sms senare så fick jag en kort date med Anna.
Jag har solat solarium! Det är inte alls ngt som jag föredrar, men jag behövde verkligen en d-vitamin boost. Varmt, skönt och genast så ser jag lite fräschare ut. ;)
 
Träningen med Fredrik blev inte ben som jag tänkt, utan vi körde rygg, biceps och mage ist. Varför? Jo, för jag kommer köra ben med Denicé i morgon istället, då jag hade lite lättare att ändra i mitt schema. :)
Det är ju roligare att köra samma muskelgrupp när man ändå ska träna ihop. Annars känns det ju ganska meningslöst.
 
4set lat. pullover i maskin - ss - omvända flyes i maskin
4set bakåtlutande rodd i kabel - ss - latsdrag bakom nacken
4set liggande hantelrodd
4set stående rodd i kabel
4set rodd i maskin
6set hantelcurl (inte vanlig curl utan mer som koncentrations curl men båda armarna samtidigt) Ibland kan jag inte namnen på alla övningar som mr. F ger mig. :)
Den tog riiktigt bra iaf!
 
3set crunches på boll - ss - "boll mellan benen" Ja, ännu en övning som säkert heter ngt smart. Man ligger iaf på golvet med benen rakt upp och en pilatesboll fastklämd mellan fötterna. Gå ner mot golvet och vänd upp igen innan bollen nuddar i golvet. Aj-som-fan! Det kommer bli min nya hatövning.
 
Det blev en himla massa rodd-övningar som alla tog på i olika vinklar och vrår. Grymt nöjd!
 
 
IW i morgon bitti. Därefter sjukgymnasten och sedan gym-daten med Denicé.
 
Resten av dagen blir det till att avsluta lite påbörjade åtaganden.
Byta gardiner (jaaaa, julgardinerna hänger fortfarande uppe), dammsuga och sånt där annat nödvändigt ont.
Vetskapen om att det är fredag i morgon och bara en dag kvar till lördag är ju himla upplyftande. Då kommer jag slå på stort och starta dagen med dunder och brak. Ungefär något i den stilen. You will all see... :)
 
Godnatt!
 
 

Abstinens!

Idag har min kropp suktat efter allt som inte heter dietmat.. Snickers, rostade frallor med ost, våfflor, semlor, bacon, palt, brieost.. jaa, listan kan göras lång! Ni förstår nog att jag längtar till på lördag!
 
 
Efter dagens bröst/triceps/mage pass..
 
Framsida ben/vader står egentligen på schemat på onsdagar. Men jag väljer att ta mental hjälp av coach i morgon istället. Tagga!!!!
 
4set lutande press m. hantlar
4set stående flyes i c.c
4set press i c.c
4set liggande flyes m. hantlar
4set hängande benlyft - ss - sidoböj m. viktskiva
4set pushdowns m. rep - ss - pushdowns med rak stång
 
Jag är nöjd med passet, men fick inget bra pump i tuttarna.
 
Nu är jag ledig fram till lördag, ska bli riktigt skönt med två dagar i rad. Sist det föll så bra i schemat var för 3 veckor sedan. Lovely!
 
Boken betas av i rask takt, för att vara jag, jösses alltså! Den är väldigt speciell och jag skulle ljuga om jag sa att den INTE påverkar mig. 
 
Sen träning betyder en sen sista måltid. Dags att äta och sedan sova.
 
Pusshej!
 
 

Stay positive!

 
Det finns inget att tillägga..

Jag är inne i ett sånt himla bra träningsflyt nu, det går liksom inte att hejda mig när jag väl är på gymmet. Matar på övning efter övning och tiden bara flyger iväg. Kroppen är verkligen med mig och jag har bättre kontakt än någonsin! Jag njuter av tillvaron och rider med på den här grymma vågen.. Stay positive! :)
 
Rygg och armar stod på dagens schema.
 
4set latsdrag
4set sittande en-arms rodd
4set framåtlutad stångrodd
4set latsdrag bakom nacken
4set stående högrodd
4set bicepscurl m. rep - ss - pushdowns
4set hantelcurl - ss - en-armssträck
 
Dags att sova. Godnatt på er!
 

Uppslukad!

Ok.. jag kunde inte stå emot trycket. Fifty Shades of Grey är nu påbörjad och jag är helt upplukad av den!!
 
 
Kom över en trailer idag som jag trodde var till filmen och jag tokgillade skådespelarna.
Men snacka om lurad! Det var en fan-made trailer. Filmen är ju inte ens gjord än och dom castar tydligen för fullt till rollerna. Kan vara bra å läsa på fakta innan!
 
 
Skönt tryck i kroppen idag..
 
Suddig bild men definitionerna på baksida axlar börjar bli bättre! Yeeeeay! :D
 
Baksida lår, axlar och mage fick jobba.
 
6set liggande lårcurl - ss - stående lårcurl
4set raka marklyft m. hantlar
4set hantelpress
4set sidolyft m. hantlar - ss - v-ups
4set axelpress i maskin
4set omvända flyes för baksida
 

Nu ska jag luta mig tillbaka och läsa lite innan jag sluter mina gröna.. 
Godnatt!
 
 
 
 

...

Bara lite bilder...




God morgon!

Favorit i repris.. Det är ju trots allt Lördag. ;)
 
 
Proteinsmoothie, amreican pancakes, kaffe..
 
När dom flesta tar helg så fortsätter jag min jobb-vecka.
I dag 10.30-18.00. Shoppingsugen? Kom och hälsa på vettja!
 
Gårdagens träning har jag ju glömt skriva om. Framsida ben och vader.
Det gick riktigt bra för å vara ett benpass!
 
6set benspark
6set liggande benpress (fegar med djupet när det blir tungt, måste våga liiite mer)
6set sittande benpress, drop på sista
6set stående vadpress

Höll ett bra tempo hela passet. Så j-kla skön efteråt! Hade tänkt hinna med utfall. Men pressarna tog så himla bra, så jag rullade hem istället. Då hann jag med att tvätta bilen också. :)
 
Idag har träningsvärken börjat smyga sig på, framförallt i skinkorna.
 
 

Tvätt

Det finns inget som är tråkigare.. jo, disken!
 
 
 

RSS 2.0