God natt!

Trött tjej checkar ut efter en lååång dag.
Att starda den med spinning var riktigt skönt och kul! :) BLir helt klart fler gånger. Efter jobbet har jag haft filmmys hemma här hemma med Vicky och Kicki. Har ätit gotta så jag mår illa, magen är verkligen stenhård. Inte allt skönt! Att jag aldrig lär mig. ;)

I morgon ska jag upp kl 8 för att sedan möta upp Jennifer, Christian och en kompis till J. SM hela dagen! :) Avlsutar med lite jobb på Varda 18-23 ca.

Ha en skön helg! :)



Natti natti

Dead..

Efter första varvet på c-fysen så var kände jag att dagens matladdning var på tok för dålig! Efter passet var jag totalt överjävligt slut på i kroppen och spyan satt i halsgropen. Men efter några minuters vila så var jag på fötterna igen. Passet var grymt kul, som vanligt! :) Det är ju bara så synd att jag inte hinner vara med de dagar jag jobbar.



Lilla jag idag.. Efter en promenad i dessa skor så kommer jag aldrig mer att gå i dåliga skor. Love them! Nästa test är en löpprunda.

I morgon bitti ska jag, Anna och Karin köra morgonspinning. Efter passet käkar vi frukost på sportköket, supermysigt! Uppstigning 06.30, för att sitta på cykeln 07.00. Det blir mitt första spinningpass sedan före sommaren. Har faktiskt inte känt suget förrän nu, så det sa bli kul att köra igen. Men på andra sidan och inte på ledarcykeln. Det suget har inte kommit tillbaka än.

Jobb i morrn 10-20 vilket jag verkligen ser fram emot det. Trivs så himla bra! Sedan är det efterlängtad helg, vet dock inte hur jag ska spendera min fredagkväll. Skulle behöva köra ben, men jag får se om det blir på söndag istället.

Nu är det sängdags för Fancy, måste ju orka upp tidigt i morgon.

Natti natti!

En dag i träningens tecken

Har varit riktigt effektiv på träningsfronten idag. En promenad till gymmet, följt av ett armpass för att sedan gå 5an med Vicky på rockis. Promenad hem igen. Har precis käkat och nu chillar jag lite innan det är dags för pass nr.2, cirkelfys. Bra dag idag :)


Kul!

Hahahaha! Hittade den här på Kiks blogg, den har jag totalt missat förut! :) Smidig tjej!



En myshelg i sthlm hos Frida och Marcus. Vi lekte lekar, spelade kort, grillade och gick på skansen. Det här var alltså en av lekarna. Kartongen blir mindre och midre för att slutligen bara vara bottenplattan. Så jag var inte så smidig direkt, men jag klarade mig genom hela leken. Lite smidigare efter varje omgång. Det är nog rätt så bra att stretcha lite oftare. ;)

Godkväll

Shit vilken effektiv dag jag haft! Allt har flutit på enligt planen, det enda jag inte har gjort är träningspass nr.2. Fick nämligen ett telefonsamtal från Elisabeth som var i stan med lille Elvis och en tjejkompis. Så det blev middag hemma hos Vicky följt av kompis/bebismys istället. Det kändes viktigare än att hinna med ett extrapass, då det inte är ofta som jag får tillfället att träffa dem.

Träningen först, körde rygg tillsammans med Satu på Ironsport.

3set Chins (kändes faktiskt lättare än vanligt!)
3set Marklyft
3set Sittande rodd
3set Latsdrag
3set Hantelrodd på lutande bänk
3set Stående Lat. pullover


Var inte superpepp, men det blev ett bra pass ändå! :)
Vi passade på att knäppa lite kort som kommer upp här när jag fått dem från S.

Efter träningen hämtade jag upp kollegan Linnéa för att åka ut till Erikslund Shoppingcenter och spendera lite pengar. Vi hinner ju inte med det när vi jobbar. :)
Köpte mig ett par jogging/jobbskor, herregud så sköna dom är! Bästa skoköpet på väldigt länge. Sedan att dom är snygga gör ju inte saken sämre. Köpte även en svart keps då min vita har blivit rätt så sunkig.



Nu måste jag bara inviga dessa i spåret.. Anna, är du med mig??

Efter shopping och fika var det dags för naglar.
Som vanligt hade Kicki fria händer, med lite önskemål från mig. Gröna var min tanke och såhär snyggt blev det. Alltid lika nöjd, hon är BÄST!
Linnéa bokade även en tid, hoppas hon blir lika nöjd. :)



Olallaaaa

Spicy hot och myyyys med fröknarna Andersson och pojken Elvis.



Ganska nöjd kille.. och Fancy ;)

I morrn blir det sovmorgon följt av träning, garderobsrensning, promenad med Vicky, och sedan cirkelfys på kvällen. Inte lika fullbokad dag, men nästan.

Natti natti ♥

Äntligen!

Blogg.se har äntligen fixat en app till iphone, sådär en två år senare. Nu kan jag blogga från telefonen, perfekt när jag är på språng! Istället för att mmsblogga. :)


En dag bakom kulissen

Efter att ha suttit nersjuken i pappersjobb hela dagen, så begav jag mig raka vägen hem till matlådan när jag stämplade ut. Bestämde mig för att idag fick det bli en av veckans vilodagar, nummer två blir på lördag.

I morgon siktar jag på att hinna med två träningspass, håller jag planeringen så ska det banne mig fungera! :) Rygg på fm med Satu och sedan armar efter 19. Är nämligen ledig i morrn och på torsdag, skönt värre!

Förutom träning så har jag en fullspäckad dag som börjar med tvätt & städ kl 7-12, träning 12.30, åka ut till Erikslund efter 14.00 med Linnea för att bland annat kolla in gallerians utbud, ca.17.00 nya nails hos Kicki, efter 19.00 träna, 21.00 och framåt movietime!
Här snackar vi busy woman men lediga dagar ska ju utnyttjas till fullo, eller hur? ;)

Torsdag däremot har fortfarande lite luckor, men det kan ju faktiskt vara rätt så bra. Det enda planerade so far är två träningspass, ett gympass på fm och cirkelfys på kvällen. Tror att bilen ska få sig en skrubbning då det var lite för länge sedan jag tog mig tid för det.



Suddig formbild.. roligare än såhär blir det inte för tillfället ;)

Nu är det dags för kvällsmellis, sedan tänker jag faktiskt knoppa så jag orkar upp till tvätten i morgon.

Just ja, i morse orkade jag mig upp för en morgon pw. GRYMT skönt, jag måste komma in i den rutinen igen!

Adidas

Har äntligen införskaffat ett par nya brallor som jag suktat länge efter, ända sedan jag testade Annas i våras. :)



Startklar!!  Lägg märke till snygga blåningen från paintballen. :)

Det blev träning efter jobbet idag. Sjukt stressigt pga att jag valde att åka till Friskis, där stänger dörrarna 21.30.
20.45 satte jag min fot inne på gymmet, träffade på lite folk, så där försvann 15min på surr. 30 min senare var jag färdig, men han tyvärr inte köra mage.

3set Utåtrotation i kabel
3set Sidolyft i kabel
3set Hantelpress
3set Sidolyft m. hantlar
3set Press i smith bakom nacken
2set Kryssdrag i c.c


SJUKT skönt att äntligen känna musklerna jobba!

Snart dags att stänga dom gröna, men först se klart på Ensam mamma söker på tv3 play.

Natti!

Nya tag!

Vilken vecka det har varit! :)
Det enda jag har att klaga på är bristen på träning, måndag var senast jag satte min fot på gymmet. Kropp och knopp har verkligen inte orkat. Men i morgon är det ändring på denna nedgående trend. För att hinna med träning när jag jobbar 10-20, så gäller det att planera. Har inte bestämt om jag tränar före eller efter jobbet, måste prova och känna efter vad som passar mig bäst. I planeringen ingår även 2st matlådor till jobbet, en lunch och en middag. Annars hungrar jag ju ihjäl innan jag är hemma. Det är extra viktigt om jag nu ska träna direkt efter jobbet.

Helgen har gått tokfort! :) Men snart är det ju helg igen och då är det SM i Bodyfitness, ska bli riktigt skoj att kika på alla grymma atleter. Inspiration!!

Två jobbdagar kvar innan jag är ledig, då blir det en stor städ och tvättdag, för allt sånt har bokstavligen falerat den senaste veckan.



Kassan på övre plan..



En liiiten del av övre plan..


Mer bilder kommer!

Gårkvällen hemma hos Satu var super mysig, tack vännen!! Massa skitsnack, sushi, vin och lite godis. Precis vad jag behövde efter några långa arbetsdagar. Sushin blev ju så sjukt god, jag bara måste göra det snart igen!







MUMS!!!

Nu är det snart läggdags.. men först lite tv och wordfeud.

Pusshej

Sushimys med Satu ikväll, det var sjuuuukt...

img_9611 (MMS)

Sushimys med Satu ikväll, det var sjuuuukt gott! inte så vackra rullar, men för att vara första gången så är jag nöjd. Kunde dock haft mer ris i dom. :)


Hinna??

Alltså, 12 timmars arbetsdag resulterar i att inget annat hinns med. Har ätit middag och ska nu knoppa inför ännu en maraton dag. 8.00 i morrn är det dags att bounda med min vän miniräknaren och fixa så alla 6 kassor är startklara till 10.00. Jag kan säga att jag i morse slog upp ögonen med stor förväntan på dagen, i morgon kommer det inte kännas sämre. Jag kan säga att jag tokgillar mitt jobb, ganska mkt faktiskt! :D

Har tyärr inte hunnit med att ta några kort, men ska göra ett nytt försök i morgon. Förhoppningsvis har jag lite längre lunch än idag, så jag hinner gå en sväng i gallerian.



Hässlö spa på kick-offen med jobbet

Time to sleep.. Men först packa väskan så jag kan åka på gymmet direkt efter jobbet i morgon. :)

Pusshej!

Galet!!

VIP-kvällen är nu avklarad, helt galet är milt sagt. Köerna ringlade sig genom butiken och dt tog som aldrig slut. Dricka vatten fanns det inte ens tid med, bara galga- larma av och packa.
2 timmar med konstant kö!
Mina kära vänner som kom gav mig energi med sina leenden. :)

Nu är det dags att sova, i morrn är det bara att köra på igen. 8.30-20.00, ingen vila här inte. Träna?? Det får jag se om kropp och knopp orkar med.
Idag har den i alla fall varit utebliven.

Kick-offen igår var sjuuukt kul!
Vi börjde med paintball, det är nog bland de4t roligaste jag gjort! Ont som tusan gör det, men adrenalinet skjuter i höjden. :) Sedan blev det grillning och vi avslutade med spa på Hässlö spa. Ett stort tack till IS för en grym kväll och tack till mina härliga kollegor!

Ska knäppa lite kort i morrn så ni som inte bor i stan får se hur fint vi har det.

Natti natti..

Punkt och Kick off

Idag har jag jobbat på Punkt, lärt mig kassan som för övrigt är himla enkel. Det är bara vissa delar som är lite krångliga, men det lär jag mig mer in action. Och inte i träningsläget.

I morgon jobbar jag 8-15.30, sedan ska vi iväg på Kick-off.
Ska bli himla spännande då vi inte har en susning om vad vi ska göra. Packlistan ser ut såhär:
Oömma träningskläder, mössa, stövlar eller oömma skor, varm tröja, joggingskor, badkläder, simglasögon, penna och papper. Samt ombyte till middag.
Med andra ord så kan vad som helst hända. Känns som det kan bli ngn typ av triathlon. :P

Måndag betyder axlar och mage.

4set Hantelpress
3set Sidolyft m. hantlar
3set Fjärilen
3set Hantellyft på lutande bänk för baksidan
3set Kryssdrag - superset - Hängande benlyft
3set Press bakom nacken i smith


Passen rullar på, får bra kontakt och ser fram emot varje pass. Det enda jag kämpar med nu är min trötthet efter jobbet. Idag somnade jag i soffan efter middagen, kan säga att det tog emot rätt saftigt att komma iväg, men det finns liksom inget annat alternativ. Det är bara å köra! :)

Nej, nu är det dags att packa väskan för att sedan krypa isäng.

Mina tankar finns extra mkt hos en av mina underbara vänner som har en tuff tid framför sig. Love you!

En söndag

Har haft en bra sådan, sovmorgon, soffhäng, långpromenad, träning och söndagsmys.

Ben stod på dagens agenda och det gick sådär äckligt bra! :)

3set benspark
6set Benpress m. viktskivor (45 graders lutning)
Pyramidset, ökade vikterna till tredje set för att sedan dra av sista tre.
3set Split squat med bakre benet på bänk
3set Raka marklyft
3set Benpress i maskin
3set Benspark

Sista veckan på 10 reps, i morrn blir det 6 reps som pågår i 3 veckor.
Kommer fortfarande köra på högre repsantal på vissa övningar, då jag känner att det tar bättre.

Jag hade som sagt myskväll här hemma med mig själv, tända ljus, lite glass ;) och filmen "Friends with Benefits".
Den kan jag verkligen rekommendera, lättsam, charmig och rolig.



Nu är det läggdags, i morgon jobbar jag på Punkt för att lära mig kassasystemet.
Väntar även med spänning på ett sms från förlossningen. :D

Natti och kram på er

Note to self.. kolla att det är lättkvarg jag stoppar i korgen, så jag slipper trycka i mig den äckliga 10%-iga.

Jobbkväll

Hemkommen efter en jobbkväll på Varda, som avslutades med lite tjejsnack och snacks innan jag åkte hem. Träffade nämligen på Angelica, Karin och Helena precis när jag gick av passet. Trevligt att surra lite, men tröttheten tog över så nu är det dags att sussa. Jag kommer utan tvekan ta sovmorgon i morrn, inte en väckarklocka ska ställas, för jag tänker nämligen vakna när kroppen säger att det är dags.

I morrn är jag alltså helt ledig, för att sedan jobba 9 dagar i rad. Men jag klagar inte! :D
Snart öppnar vi, se till att boka in 22/9!!


En sneak peak av disken på plan 2..

Kände igenom armarna i morse innan Inspirationsdagen på Friskis drog igång. Med andra ord ett lätt och kort pass.

3set tricepspress i kabel
3set bicepscurl i kabel
3set liggande hantelpress
3set 1-arms curl på bänk


Sista övningen kommer jag från och med nu att lägga in i mitt pass, fick bra tips och råd vilket gjorde att den övningen tog ruskigt bra.


Hoppas att er helg varit till belåtenhet. :)

Hepp hepp!

Duschad och klar efter ett cirkelfys-pass. Flåset var bättre den här gången, men det är inte på topp. Jag, Anna och Karin köttade på bra utifrån våra förutsättningar för dagen. :)



Hittade en bild på hjärtat från i våras.. ♥

Nothing more to say.. Har sett Roinson på tv4play nu är det läggdags.
I morgon är det helg! :D

Pusshej

Past bedtime

Nu sitter jag här sent igen och klockan tickar på, borde verkligen redan ligga i sängen.
Dagarna den här veckan har vekligen vart fullbokade, i morgon likaså.

Efter jobbet har jag tränat rygg med Henny, gjorde en chins! :D Sedan iväg på möte med två ledaruppföljare på Friskis, därefter handla mat, äta och duscha. Nu sitter jag här och myser i min onepiece.
Har fått ett nytt beroende, nämligen Wordfeud! Grymt bra tidsfördriv, om det finns tid över. Eller så gör man som jag, stannar upp en stund i vardagen och knåpar på ett ord.

3set Chins
4set Marklyft
3set Latsdrag
3set Skivstångsrodd


Det var allt vi han med..

Nu till dagens avstickare:

Medans vi står och kör sista övningen, jag har precis gort mitt andra set, så kommer det fram en kille.
"Hej- Ursäkta att jag är kille och säger det här. Men helvete va snygg röv du har. Tänkte att du kanske skulle bli glad av att få höra det"
Jag kan säga att jag blev chockad, men tackade och tog emot. Inte varje dag jag får en sådan direkt kommentar.
Mycket vågat av honom! :)
En annan kille som stod bakom oss frågade sedan "Sa han röv".. haha, fler som hörde det med andra ord.


Nu är det inte lång tid kvar innan vi slår upp portarna! Om exakt en vecka har vi haft våran VIP-kväll, i morgon är det en vecka kvar till öppning. Längtar!

Morgondagens plan efter jobbet- lite ärenden på stan, låna Karins scanner, middag med Anna och slutligen cirkelfys.
Men nu är det sängen som gäller.

Sov gott!

Puss

Frusen

Ligger i soffan och fryser, det är sjukt kallt hemma idag. Fattar inte varför då det ofta är varmt och skönt. Jag som lätt frysen märker direkt då det blir ngn grad kallare inomhus.

Jaja, ska gosa ner mig i sängen strax och då blir det genast varmt och skönt. :)

Fortfarande sjukt trött efter jobbet och på jobbet för den delen. Tog hjälp av en celsius efter lunchen, dessa kan jag lita på! Det får mig att piggna till under ngn timme iaf. :)

Dagens träning blev bröst

4set Hantelpress på lutande bänk
3set Hantelflyes
3set Bröstpress i kabel
3set Flyes nerifrån i kabel


Sedan fick det räcka :)

Resten av kvällen spenderade jag på Cornetto tillsammans med Satu, supermysigt att sitta och surra över en latte och godaste morotskakan i stan. Tack vännen! :)



Nu är det läggdags, ögonen hänger och jag hoppas jag är lite piggare i morgon. Jag önskar iaf att jag är det.

Puss och godnatt

Trött, tröttare, tröttast

Har fortfarande inte lyckats komma in i min nya vardag, sjuuukt trött varje dag. Men inte på kvällen, så inte kan jag lägga mig i tid heller. Typiskt!

Gårdagens träning blidde ben på Ironsport.

3set Stående lårcurl
5set Benpress
3set Split squat
3set Raka marklyft
4set Benspark


Riktigt bra kontakt i varje övning.

I dag körde jag axlar och mage. Åkte till friskis vid 20.00 i tron att det skulle vara hyfsat folktomt, men så fel jag hade. Passet som vanligtvis tar max 30-40min tog 1h. Ogillar att vänta!

3set Utåtrotation och sidolyft i kabel
3set Hantelpress
3set Sidolyft m. hantlar
3set Press bakom nacken i smith
3set Framåtlutad sidolyft för baksidan
3set Hängande benlyft för absen


Är trots allt nöjd med passet, då varje övning tar riktigt bra.

Det var allt jag hade att babbla om idag, lika intessant som vanligt. ;)

Gooood natt!


Söndagsfrulle deluxe!

Nu har vi äntligen haft vår stående söndagsfrukost tillsammans, den här gången med en nykomling, nämligen Anna.  Så nästa månad ser vi fram emot frukost på Tessingatan! :D



American panncakes, yummy in my tummy!

Idag varvar jag mellan soffan och tvättstugan, tar även en svängom med dammsugaren.
Träning senare i kväll.



Sushi hos Kicki igår... Mys :)


Cirkelfys

Efter ett varv var jag trött, efter två sjukt trött och efter 3 nästintill död...
Tack K och S för ett grymt pass!! :D



Har snott bilden av Karin..

Nu har jag sjunkit ner i soffan för att kolla Robinson på tv4play.

I morgon är det äntligen fredag, det betyder en dag närmare helgen som är planerad i minsta detalj.
Träna efter jobbet i morrn. Lördag börjar med jobb, träning, sushi och mys med Kicki och Vicky. Kanske ett glas på cirkus efter det. Söndag börjar med frulle hos V, tvättdag, träning och avslutar med film/bio? (kanske ska gå på bio med me, myself and I)

Lite kvällis på det här så magen också blir nöjd.

Pusshej!

På begäran

Det går skitbra på jobbet, trivs mer och mer för varje dag som går. :) Idag har vi fortsatt finslipet på varje avdelning tillsammans med våra dekoratörer. I morgon ska vi packa upp mer varor. Butiken tar sig och vi ligger i fas i planeringen. Vi har dock blivit extra inkallade på lördag. Men vi ligger hellre före nu än att behöva jobba helgen innan öppning, eller till sena nätter kvällarna innan. Då har vi krafter kvar inför trycket som vi räknar med den 22/9. Så alla som bor i Västerås eller i närheten, boka in datumet i kalendern! ;) Så ses vi där!

Har fått lite mer info kring mina arbetsuppgifter och jag ser verkligen fram emot att få börja jobba "på riktigt". Kassaansvarig kommer passa mig alldeles perfekt! :) En utmaning som jag tar emot med öppna armar.



Till eftermiddagsfikat bjöds det på tårta.. kunde inte låta bli att smaska i mig en liten bit.

Nu har jag precis kommit hem från gymmet efter ett snabbt och intensivt axelpass. Snart dags för en kvällsmovie.

3set In- och utåtrotation
3set sidolyft i kabel
3set hantelpress
3set "fjärilen"
3set sidolyft med hantlar
4set press bakom nacken i smith




I morrn blir det cirkelfys och armar, det sista kör jag efter c-fysen.
Anna och jag ska mosa till förbannelse!

Pöss på er!

Vila dagen till ära



Charmiga tjejer ;) vet inte riktigt vad vi försöker göra.. but I love it!

Valde att ta min vilodag idag. Istället för träning så har jag lagat mat, vilat en stund och sedan myst på Oliodeli med Vicky och Kicki. Träningsvärken från gårdagen smyger sig på. Det mina vänner är kanon, eftersom jag haft lite svårt att få bra kontakt när jag kör rygg, men igår kändes det riktigt gött. :)

För övrigt så är allt bra, förutom att jag är så sjukt trött när jag kommer hem från jobbet. En powernap i soffan är ett måste, annars orkar jag inte med resten av kvällen.
Men i morgon hinner jag nog inte. Direkt efter jobbet åker jag till Kicki för att fixa en nagel som jag slagit av, sedan vidare till gymmet för ett pass och avslutar kvällen med en film.
Fullspäckad dag. Förhoppningsvis hinner jag inte känna av min trötthet men annars tar jag hjälp av en celsius, det funkar alltid. ;)

Natti natti ♥

Laaaats

GO!!

Efter jobbet och middan intog jag ryggläge i soffan för en tupplur, det är tröttsamt att byta jobb. ;) 30 min senare hinkade jag i mig min Pre-workout och begav mig till gymmet för att köra rygg/baksida axlar och mage.
Ok, jag håller mig inte alls till schemat men det blev ju lite axlar igår så den här veckan roddar jag om... igen!

3set Marklyft
3set Chins
3set Rodd i kabel
3set Latsdrag bakom nacken
3set 1-arms Hantelrodd följt av 1 sett liggande hantelrodd
3set Kryssdrag - superset - Hängande benlyft




Ingen trängsel så jag kunde hålla ett bra tempo, I LIKE! :D
Jag håller mig nog till sena träningspass. Allt för att slippa trängas.

Dusch, kvällsmål och sova.



Tänkvärt...

Puss hej!

En vän...

Låg i min soffa och kände att allt var skit, inte på humör för ngt. Därav mitt tidigare inlägg. Träna fanns inte alls på världskartan.
Dörren rycktes upp, in kommer en "galning" som kastar träningsbyxorna på mig. Du ska med, kom NU!
Efter en massa muttrande och klagande från mig, sitter vi sedan i bilen på väg till gymmet. Det blev inte ben som jag borde ha kört. Men det blev iaf något och jag känner mig faktiskt mycket bättre nu. Så jag tackar min vän för att han slet upp mig! Vad har man inte vänner till? :)



Axlar/bröst/biceps (lite av varje med andra ord)

3set Militärpress
4set Bröstpress med hantlar
3set Sidolyft med hantlar
3set Flyes i kabel
3set Bicepscurl


Nu är det sängdags. Sov gott! :)

Not in the mood...



Typiskt...

En helt ny värld.

Eller nästan i alla fall..
Två dagar har jag nu spenderat på min nya arbetsplats, vi har hunnit med mycket, men vi har en massa kvar. Butiken kommer bli riktigt nice och jag längtar verkligen till dagen då allt är på sin plats, dagen då vi får slå upp dörrarna. Det kommer bli grymt! Garanterat kaotiskt, men det får vi ta. :)



Lite mössor..


Igår blev det ett bröstpass efter jobbet, sedan mötte jag upp tjejerna på Oliodlei för en kaffe.

3set hantelpress på lutande bänk
3set hanteflyes
3set press i kabel
3set flyes i kabel, från nedre trissan


Det var allt jag han med, eftersom kvällen skulle spenderas med mina fina vänner. :)
Tyvärr var jag inte ett dugg pigg, men det var mysigt att umgås och höra hur alla hade det.


Igen träning idag utan jag väljer att mysa i soffan, lite glass och en bra film borde göra susen.
Träningen tar jag i helgen istället.. ;)

Ha en skön kväll!
Puss


RSS 2.0